Belépés
Keresés
Latest topics
Kluzgor szobája
1 / 1 oldal • Share •
Kluzgor szobája
A szobám pont olyan volt amilyennek hagytam. Csendesen takarosan és tisztán. Persze egy év alatt le ülepedet itt a pór, de mint tanárnak nekem ki takarították a szobát mielőtt vissza érkeztem. Persze talán kissé túl csendes is volt a szoba, de tudtam jól, hogy az iskolai órák után örülni fogok ennek a csendnek.
~Minden csoda három napig tart ahogy szokták mondani.
~Minden csoda három napig tart ahogy szokták mondani.

Kluzgor- Admin
- Hozzászólások száma: 265
Re: Kluzgor szobája
Kezdtem unni kissé a négy falat ezért sétára indultam.
~Talán ideje lenne utána nézni az ördög fiókáknak. Nehogy most okozzanak galibát.
Ki lépve a szállóról a kollégium felé vettem az irányt.
~Bár ha bajba keverednek az az ő bajuk.
/ Kollégium:Társalgó/
~Talán ideje lenne utána nézni az ördög fiókáknak. Nehogy most okozzanak galibát.
Ki lépve a szállóról a kollégium felé vettem az irányt.
~Bár ha bajba keverednek az az ő bajuk.
/ Kollégium:Társalgó/

Kluzgor- Admin
- Hozzászólások száma: 265
Re: Kluzgor szobája
Megérkeztem végre a szállásra. Kopogtattam Kluzgor ajtaján, de senki se válaszolt. Talán éppen a szokásos tanári teendőket végzi vagy a tanáriban ül és ábrándozik a többi diák legyilkolásáról, mint mindig. Vagy az is lehet, hogy valamelyik másik csaj vagy csajok elcsábították néhány menetre.
~ Na mindegy, majd visszajövök később. Azért az ajándékát itt hagyom.
Kimentem az épületből és elmentem az oldalhoz, ahol Kluzgor ablaka volt. Az szerencsére annyira nyitva volt, hogy át tudjam ott rakni a csomagot. A csomagban Kluzgor kedvenc itala és emberi koponyából készített késtartó. Abban semmi tőr meg ilyenek még, de viszont van benne egy jópofa nyári kép, amiben Rose-al és a többi nyári csajjal pózoltunk egy halott ember felett, akit levadásztunk (na, annak a koponyájából készült a kis tőrtartó.
).
Dolgom végeztével elmentem a tó felé, csak úgy körülnézni.
/Démon tó/
~ Na mindegy, majd visszajövök később. Azért az ajándékát itt hagyom.
Kimentem az épületből és elmentem az oldalhoz, ahol Kluzgor ablaka volt. Az szerencsére annyira nyitva volt, hogy át tudjam ott rakni a csomagot. A csomagban Kluzgor kedvenc itala és emberi koponyából készített késtartó. Abban semmi tőr meg ilyenek még, de viszont van benne egy jópofa nyári kép, amiben Rose-al és a többi nyári csajjal pózoltunk egy halott ember felett, akit levadásztunk (na, annak a koponyájából készült a kis tőrtartó.
Dolgom végeztével elmentem a tó felé, csak úgy körülnézni.
/Démon tó/

Natria Hamachi- Diák
- Hozzászólások száma: 136
1 / 1 oldal