Nefertet
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2017. Dec. 28.
| Tárgy: Nefertet Bástet Ahmanet Ahmsereth Pént. Jan. 19, 2018 8:02 pm | |
| Név: Nefertet Bástet Ahmanet Ahmsereth Nem: Nő Kor: 20 Faj: Macskadémon
Jellem: Kicsit szét szórt, rendetlen, még a fejét is elhagyná, ha nem lenne a nyakához rögzítve. Szeret beszélni, vagy is a hangját hallatni. Valaha élet vidám cserfes kicsi lány volt, aki nem képes egy helyben maradni, ma már a tanároknak köszönhetően egy csöndes nyugis csaj lett belőle, aki csak egy mosollyal, vagy egy vigyorral mutatja ki ha örül valaminek. Szereti a teli holdat bámulni éjszakánként, de nem csak olyankor. Szabad szellemű, többnyire független, nagyon játékos cicus. Szereti az aranyat, az ékszereket, és a régi Egyiptomi divatot, ami keveset takart, és a latex anyagú ruhákért is oda van. Kedves, segítő kész, de azért tud genya is lenni mikor épp olyanja van. Van, hogy néha tapasztaltabbnak látszik a korához képest, de olyan is mikor úgy viselkedik mint egy rossz akaratos gyerek. Szereti az Egyiptomi konyhát, révén onnan származik, de nem zárkózik el más országok konyhájától sem. A női test nagy csodálója, főleg a formás kebleké, és az édes ajkaké, de a férfi nemet sem veti meg.
Szexuális beállítottság: Biszex
Küllem: Egy gyönyörű ápolt nő, átlagos magassággal, és test súllyal. Teste szép idomos, formás. Arcát, a válláig érő hosszú sötét barna haj keretez. Szemöldöke vékony, szintén fekete, és nem egy egybe vonal az egész. Szemei kicsik, írisze rózsaszín és rövid látó. Ajkai vékonyak, nem egy csókos ajka van neki. Macska füle van, amit sapkával igyekszik sokszor el takarni, vagy kendővel amit állandóan levetetnek vele, mind hiába mert nem hajlandó ezt meg tenni. Gyönyörű vékony, kicsit szálkás teste van, amit nem nagyon szeret rejtegetni, bár néha azért a bő cuccokban is lát némi fantáziát, némi kéj fokozót. A feneke felett, egy BDSM logó van, amit egy tetováló szalonban varratott fel magára.
Viselt tárgyak: Leg inkább bőr ruhákat hord felül, mert azokban sokkal kívánatosabbnak érzi magát, de a mindent megmutató, testre simuló ruhákkal sincs baja, azokat is szívesen hordja, és a keveset takaró darabokat is. Érzéki nyakát pedig egy aranyozott nyaklánc díszíti, valamint karkötők, gyűrűk, valamint a bal fülében egy vagy két fül karika. A feneke felett, egy BDSM logó van, amit egy tetováló szalonban varratott fel magára. Valamint, mert rövid látó, így szemüveget hord, amit szeret is hordani, ha nem felejti el fel venni, ami szerencsére, nagyon ritka.
Előtörténet Üdv, a nevem Nefertet Bástet Ahmanet Amsereth, és macskadémon. Nálunk, valamivel bonyolultabb a szülői állapot, révén másoknál ott van egy apa, egy anya, és gyerekek, de olyan is akad, ahol két apa vagy két anya található, de nálunk nem olyan egyértelmű a helyzet, révén szülőm egyik része bár női testben van, de nem a megfelelő nemi szervvel született, akárcsak az idősebb testvérem. A másiknak, pedig kettő is van, s ettől függetlenül, mind a hármunkat úgy szeretnek ahogy vagyunk. Míg szüleink éltek, nálunk a családon belül vallási szabadság volt, vagy is olyan vallásúak lehettünk, amilyenek lenni akartunk. Testvéreim, ennek ellenére még is fel vették az itt uralkodó vallást, és Allah hoz imádkoznak, míg jómagam maradtam az ősi istenek nél. Ezt, csak anya szülei nem fogadták jól, de tolerálták, míg aztán egy nap hozzájuk nem kerültünk, míg a mi szüleink egy második nászútra mentek, de vissza már sose jöttek. Anyai nagyszüleink lettek a gyámjaink, s vallási tekintetben, cudar egy élet várt rám. Nagyiék rám erőltették a vallásukat, s semmit nem értem el a lázadással, csak a saját helyzetemen rontottam. Sokáig küzdöttem az ellen, hogy rám erőltessék a vallásukat, az egy istenes vallást. Az volt a gond, hogy minél jobban ellenálltam, ők is annál inkább bekeményítettek. Egy ideig élveztem is a dolgot, de aztán már kezdett unalmas lenni, s nagyon lassan engedtem nekik, de ez csak a látszat volt, egy aféle manipuláció, ami be is vált. Csak nagy titokban tudtam az ősi istenekhez imádkozni, s szerencsére eddig nem buktam le. De nem én voltam az egyetlen, akit nem szerettek bizonyos ok véget, testvéreim is hasonló cipőben jártak. Ők csak azért, mert van nekik az a bizonyos születési rendellenességük, amit aztán műtéti úton oldottak meg. Mikor el értük a meg felelő élet kort, mind a hárman Japánba kerültünk, egy ottani démon suliba, ahol aztán találkoztam egy sakáldémonnal, aki szintén Egyiptomi volt akárcsak mi hárman. A koliban, egy szobában voltunk, és nagyon jó barátok lettünk. Esténként, tömbnyire sokat beszélgettünk és nevetgéltünk, majd a két fős csapatunk ki bővült, és lett egy pár barátunk. Ha úgy alakult a helyzet, még harcoltunk is egymásért, és még egy saját klubot is alapítottunk, amit aztán fel is oszlattunk, miután a sulinak vége lett számunkra. Anabisz kivételével, mindenki el tűnt az életemből. Tesóim is vissza mentek a hazánkba, hogy ott folytassák az életüket, míg én Japánban maradtam Anabisszal, és az üzletet tanultuk ki, Majd egy virágzó ágat választottunk, ami itt Japánban nagyon kelendő dolog, s ez a sex shop volt. Miután meg volt a vizsga, ünneplés ként meg leptem magam egy tetoválással, és egy nagyot buliztunk közösen. Majd, meg nyitottuk az első helyi boltunkat, ami jól ment és erre fel buzdulva, más nagy városokban, és Tokióban is, valamint még neten is lehet tőlünk rendelni. Lakásunk, egyáltalán nincs még, mert még keressük a tökéletest, ami meg felel még a beteges vágyaink nak is. Anabisszal jegyben járunk, de még nem tervezzük az esküvőt, előbb mindenképp a szerelmi fészkünket szeretnénk meg találni, és utána jöhet a többi is.
A hozzászólást Nefertet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 03, 2018 9:36 pm-kor. | |
|
Kluzgor Admin
Hozzászólások száma : 347 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Nefertet Bástet Ahmanet Ahmsereth Szomb. Jan. 20, 2018 8:00 am | |
| Üdvözöllek az oldalon kedves Nefertet Bástet Ahmaret Ahmsereth!
A neved kész nyelv törő, de semmi gond vele. A tetoválást szerintem fölöslegesen másoltad be a tárgyakhoz, mert a küllemhez már oda írtad. Komoly gondot nem látok így elfogadom az előtörténetet és egy rövid adat lap ki töltés után kezdheted is a játékot. Jó szórakozást. | |
|