Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
William Wandern
Admin
William Wandern

Hozzászólások száma : 229

Volt egyszer egy csapat kalandéhes user... Empty
TémanyitásTárgy: Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...   Volt egyszer egy csapat kalandéhes user... Folder-openSzomb. Május 04, 2013 6:43 pm

Talán ideje hogy én is csatlakozzam ez előttem topicot nyitó adminokhoz hogy nektek meséljek személyre szabottan. Úgy gondolom a topic önmagáért is beszél szóval nem szükséges hosszas leírást adni. A lényeg annyi hogy kérnék egy stílust és azt hogy miről szóljon. Lehet az bármi és igyekszek majd rugalmasnak is lenni. Ha valaki kedved kapott akkor itt jelentkezhet egyénileg vagy kisebb csoporttal.
Vissza az elejére Go down
Random

Hozzászólások száma : 674

TémanyitásTárgy: Re: Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...   Volt egyszer egy csapat kalandéhes user... Folder-openVas. Május 05, 2013 12:57 pm

na nekem lenne kedvem ugyanis nincs mit csinálnom soha
az hogy milyen játék nos... nekem mindegy csak foglalhassam le magamat x3
William Wandern
Admin
William Wandern

Hozzászólások száma : 229

TémanyitásTárgy: Re: Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...   Volt egyszer egy csapat kalandéhes user... Folder-openVas. Május 05, 2013 4:56 pm

Rendben van akkor már csak egy stílust kérnék hogy akciósabb legyen vagy ehhez hasonlókat. A többit meg majd pm-ben megbeszéljük.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...   Volt egyszer egy csapat kalandéhes user... Folder-open

Volt egyszer egy csapat kalandéhes user...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: A Nagy Könyv :: Média-
Ugrás: