Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Társalgó

Go down 
+18
Erika Bayerlein
Egami Daisuke
Aisha
Ikumi
Natria Hamachi
Narazaki Ryuko
Clayton Williams
Chou Atsumi
Moriya Sayoko
Elfie McSnow
Fujiko Mika
Akaki Kaede
Mordon Ismur
Alexander Flash
Mitsui Yua
Kluzgor
Curara Fubuki
Aono Tsukune
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Hozzászólások száma : 2281

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 11, 2011 12:39 pm

-Succubusnál nem annyira ritka dolog, de azért kedves, hogy ezt mondod.
Érdekes irányba halad a beszélgetés, pedig nem is erőlteti szerintem egyikünk sem a dolgot. Megint gurít, de nem sikerül, így én következem. Eltalálom a golyót és majdnem be is megy. De az a majdnem épp elég ahhoz, hogy ne sikerüljön.
Vissza az elejére Go down
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Hozzászólások száma : 708

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 11, 2011 4:36 pm

-Succubus vagy nem, azért nem lenne mindegy hogy komoly kapcsolatot, vagy csak kalandot keres. Speciel nekem mindegy, mert három évig nem voltam lánnyal, de azért jobb nekem az a tudat, hogy rendszeresen visszajönne, és kiélvezznénk egymás társaságát minden tekintetben, de ha megegyéjszakásat akar, egyszer összejövök vele, és többet nem is találkoznék vele, az is jöhetne, de nekem az üres lenne. De szeintem te annak ellenére hogy succubus vagy, hűséges vagy ahhoz, vagy azokhoz akikkel összehoz a sors.- kicsit összezavarodtam a mondanivalómban, mivel nemtudtam hogy a succubusok bigámisták-e de a szerintem azért sikerült rendesen kimondanom.
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 11, 2011 6:33 pm

-Én hűséges vagyok, ha van kihez. Persze ezt nem igazán szokták elhinni rólam...Pedig kevesen tudják, mi vagyok.
Még mindig Mordon jön, így türelmesen várom, hogy gurítson.
-Na?
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 11, 2011 6:59 pm

Kicsit meglepett meg Shina válasza, de jó volt hallani.
-De akkor hogy van hogy még nincs párod? Nem találod az igazit?- kérdeztem
-Én jövök?- kérdeztem ismét amikor láttam ahogy Shina rám nézett. Becéloztam egy golyót, ami szerencsére begurolt a helyére. De az azt követő viszont nem.
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 11, 2011 8:09 pm

-Hát igen, valahogy úgy. Egy succubusnak a legfőbb célja, hogy párt találjon. Nem felel meg akárki.-feleltem kissé egykedvűen.
Hát igen, végül ráébredt, hogy ő jön. Csak mosolyogva bólintottam, amikor rákérdezett. Egy golyó be, majd megint hiba. Én jövök. Löktem is, bent is volt a golyó. A következő is, viszont a fehér is követte.
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzomb. Nov. 12, 2011 11:33 am

-Énis keresem még az igazit. De eddig énsem találtam meg.-
Most Shina jött a gurítással. Kétszer gurított, de a másodiknál a fehér is bement a lyukba.
-Na ez nem jött össze. Kiveszem a golyót.-mondtam, amikor Shina elindult a fehér golyóért.
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzomb. Nov. 12, 2011 2:25 pm

-Majd csak megtalálod.-feleltem kedvesen.
Sikeresen belöktem egyet a fehér golyóval együtt. Ez után megint Mordon következett.
-Nem baj, majd a következő jobban sikerül.
Rátámaszkodtam a dákóra és vártam, hogy megint gurítson.
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzomb. Nov. 12, 2011 8:19 pm

-Remélem is. Nem akarom leélni az életem egyedül. Még az kéne.- A kivett golyót elhelyeztem az asztalon, és amikor lükésre készültem, károgásra lettem figyelmes. És láttam ahogy az ajtóbal ott áll Alfréd, kiterjesztett szárnyakkal, vérben forgó szemekkel néz rám, miközben felém szaladt.
-Na tessék! Csak te kelettél! Tömtelek volna ki akkor amikor lehetett!- ordítoztam a szemtelen madarammal, aki rám akart udrani.
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openVas. Nov. 13, 2011 7:57 am

Épp folytattuk volna a játékot, amikor Mordon madárkája visszatért. Ezúttal az ajtón. Nem tűnt valami vidámnak.
-Talán megbántottad valamivel?
Persze nekeme semmi közöm a dologhoz, így ha nem muszáj, akkor nem avatkozom bele. Mordon nyílván megoldja egyedül is.
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openVas. Nov. 13, 2011 4:52 pm

-Amikor kilőttem a billiárdgolyót az ablakon, véletlenül eltaláltam amikor evett. Emiatt csuktam be az ablakot.-magyaráztam.
Alfrédnak eléggé dühödt tekintete volt, és a handja is eléggé rémisztő volt.
-Hol lehet a közelben elbújni a legjobban?-kérdeztem Shinát, miközben, megfordítottam a dákót.
-Milyen gyorsan tudsz futni?-kérdeztem ismét.
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openVas. Nov. 13, 2011 10:50 pm

* Sokáig kémlelte az égből érkező nagy mennyiségű vizet, ami bár nem akarta magának bevallani, de idegesítette. Mindenhez volt kedve, csak esőhöz nem. De mégis csak rájött valami ichlet ezért a biliárdozók felé fordulva intézet pár szót.*
- Mindjárt jövök.
* Ezzel fogta magát és kilépett az ajtón. Nem is figyelte a két másik beszélgetését inkább egyszerüen kilépve az egyik fedett részre, majd előkerült egy Marlboro-s doboz, meg egy ezüst bevonatú öngyújtó. Már a szájában is volt a cigaretta és szépen lassan füstölni kezdett. Bámulva a nedves tájat, amely oly friss illatot árasztott ebben a pillanatban. Merenget egy kicsit a fura viselkedésű Mordonon. Az ismeretlen lányon, na meg az elmaradni látszó bulin. Szépen nyugodtan füstölt, amikor arra a csúnya marárra lett figyelmes ami Mordonnak háziállatként szolgált. Gyorsított léptekkel indult az ajtó iránnyába szájában a félig szívott füstölgó cigarettájával, majd belépett az ajtón ahol Mordon egy dákóval próbálta távol tartani az állatát. Már eléggé bosszantotta az a dög, főleg hogy Mordon a szobájukban is parádézott vele egy sort, így bebüdösítve azt. Fogta magát és kimért léptekkel elindult a madár felé majd köddé vált és a madár két szárnyát összefogva a tövénél megint köddé vált. Az ajtóban tünt fel újból és meglendítve a madarat elhajította azt de olyan sebességgel és erővel, hogy a légáramlat miatt esélye sem volt egyensúlyba kerülni. Kirepült a suli területéről. Akira leporolta a kezét majd újabb adag füstöt küldött a tüdejébe. Szép lassan megfordult és így szólt.*
- Mordon, ha a dögöd mégegyszer lármázik vagy megtámad valakit, itt különösen a hölgyre gondolok. * Itt bólintott egyet a lány felé.* - Akkor magam csinálok belőle pecsenyét.
* Fejezte be, majd visszafordult az ajtó felé és tovább füstölt.*
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openKedd Nov. 15, 2011 5:33 pm

-Akkor érthető, hogy berágott egy csöppet.
A kérdés elég érdekes volt. Ugyan miért lenne szükséges elbújni egy madár elől? Be kell zárni egy kalitkába és hagyni, hogy lenyugodjon.
-Van pár jó hely...Futni meg nem szeretek, de ha muszáj, akkor tudok.
Végül Akira vette kézbe a madár ügyet és kihajította, majd figyelmeztette Mordont, hogy vigyázzon rá. Még rám is gondolt közben.
-Ugyan, igazán nem történt semmi baj...-feleltem kedvesen.
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 16, 2011 3:40 pm

-Alfréd nem bánt másokat, csak engem. Az volt a baja hogy egy billiárdgolyóval lőttem le őt egy fáról. Meg te is tudod hogy a lányokat nem bántja. Ayamének is hízelgett egy sort a szobában.-magyaráztam a helyzetet Akirának.
-De ha elfogadsz egy tanácsot, kerítesz valami húst, mert Alfréd szerintem pipa rád, mert megzavartad.-
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 16, 2011 6:58 pm

Egy kicsit kimaradtam a beszélgetésből, amikor a madárról beszélgettek a többiek. Nekitámaszkodtam a biliárd asztalnak és a mutatóujjammal tartottam állva a dákót.
~Mókás évnek ígérkezik ez is.
Nem akartam közbe szólni, csak türelmesen vártam, hogy befejezzük a játékot. Vagy legyen valami.
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 23, 2011 10:20 pm

* Immár nyugodt ütemben szívva egyik slukkot a másik után felfedezte, hogy némileg nem tetszik Mordonnak amit az állatával tett. Hatalmas lelki nyugalommal visszafordult, majd a csikket az egyik kuka felé hajított. Az belepattant a mély mederbe Akira pedig a srác felé fordult. *
- Mordon, ez a dög összebüdösítette a szobámat emellett most láttam hogy agresszív is. Rendezd el, hogy a többi diákra ne legyen veszélyes. Mert ha egy barátomra vagy rám támad akkor olyan lángoló poklot rendezek neki, hogy úgy lehet majd összekanalazni. Mellesleg elég erőt beleadtam. Lesz egy idő mire visszajön. Én 2 napot saccolnék. De hagyjuk a madár témát, ha megkeres és megtámad, akkor pont van egy receptem ilyen ínyenceknek mint te, ez azt jelenti, hogy töltött csirke. De Alfrédból is meg tudom csinálni szerintem. * Mondta mosolyogva, majd a lány felé fordult. *
- Lassan indulhatnánk bulizni.
*Vonta meg a vállát.*
Mordon Ismur

Mordon Ismur

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openCsüt. Nov. 24, 2011 7:34 pm

-Te talál nörülnél, hogyha megragadnálak, és föld körüli pályára állitanálak? Elmondom még egyszer, hogy világos legyen. Alfréd lányokat nem bánt, csak rám volt pipa. És ha hozzá bármilyen rossz szándékkal hozzá érsz, akkor nem garantálom hog kötveted őt a túlvilágra.- jegyezte meg Mordon ingerülten.
-És ha most megbocsátotok, és megyek, és megkeresem a madaramat.-

//Iskola- Könyvtár//
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Hozzászólások száma : 235

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 25, 2011 10:41 am

Kaede bizonytalanul kapaszkodva követte Mikat a Kollégium épülete felé, fejét kapkodva jobbra és balra mint aki mindenhonnan bajt vár, ami azt illeti éppen ez forgott a fejében. A folyosókon kicsit jobban szorongott, mert most sokan voltak és ezt nehezen tudta kizárni a gondolataiból. Amikor egy ajtónál megálltak, elengedte Mikat és az ajtó szélébe húzódott hogy onnan nézze ahogy előbb idegenvezetője bemegy, s aztán lassan utána menjen
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Hozzászólások száma : 259

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 25, 2011 11:01 am

Amikor megérkeztünk, egy fiú rontott ki az ajtón, ha nem lépek idejében hátrébb, akkor bizony arcon is vág az ajtó.
-Na...-méltatlankodtam röviden.
A fiú elviharzott, mi meg bementünk. Az egyik osztálytársam is bent volt. Rögtön oda is léptem hozzá.
-Szia Shina! Mi a helyzet?
Miután pusziszkodtam egyet a lánnyal, megfogtam Kaede kezét és közelebb húztam.
-Ő itt Kaede.-mutattam be új barátomat.
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Nov. 25, 2011 2:04 pm

Kaede megrezzent amikor az ajtót siettében kicsapta egy fiú, és ahogy az befordult a folyosóra, ösztönösen a falnak passzírozta magát holott nem nagyon volt az útjában. Néhány mély levegővételt követően óvatosan benézett a helyiségbe, majd félénken belépett. Mika egy ismerősét üdvözölte éppen, majd Kaede meglepetésére odavezette hozzá és bemutatta. Most kezdett csak fuldokolni saját megrémült szíve dobogásától, s holttá váltan nézte a padlót, még kezeit is elfelejtette tördelni, nem hogy megszólalni. Fogalma sem volt hogy most mit kellett volna csinálnia, szégyellte magát
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Dec. 02, 2011 9:12 pm

Mordon végül ott hagyott minket. Ahogy távozott, megjelent egy osztálytársam, Mika. Egy másik lánnyal jött be az ajtón és rögtön be is mutatta nekem.
-Szia Mika. Nem sok. Épp biliárdoztam azzal a sráccal, aki kiment.
Ez után a másik lányra néztem és a kezem felé nyújtottam.
-Szia, Daibu Sekushina. De hívj csak Shinának.
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openPént. Dec. 02, 2011 9:17 pm

Shina kedvesen fogadta Kaedét, amitől remélhetőleg kicsit sikerül majd feloldódnia Kaedének.
-Ó, engem majdnem képen vágott az ajtóval.-mondtam egykedvűen.
Na persze nem haragudtam, de egy bocsánat jól esett volna.
-Szeretnél játszani valamit?-fordultam Kaedéhez.
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 8:02 pm

Kaede kissé gyötörten bámult a lábai elé és nem nagyon értett sokat abból amit a két lány egymás között beszélt. Még egy kicsit lejjebb is ment a klíma, noha ezt igazából nem nagyon lehetett észrevenni, legalábbis Kaedenek nem tűnt fel amit saját maga művelt. Lassan egy kinyújtott kéz kúszott a látóterébe, amiről aztán egy pillanat rémületet követően kiderült hogy a Mika által bemutatott lányhoz tartozott. Erőt vett magán és lassan megérintette azt, de megfogni már nem fogta meg, igaz egyébként se a helyes módon tette volna. Ő csak meghajolni tudott, másra nem nevelték

Most már Mika is visszafordult hozzá és játékokról kérdezte meg, de Kaedenek nem igazán volt ötlete
- Nem tudom... - pirult el kínjában főtt rák módra, majd megismételte - nem tudom
Kaede tökéletes külügyminiszter lett volna ha klónjai a világ összes kormányában ott ültek volna, egy együgyű konfliktusmentes világot teremte
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openCsüt. Dec. 08, 2011 5:46 pm

A lány elég érdekesen reagált a köszönésemre. Csak megérintette a kezem, de semmi több. Nem tudja, hogy kell kezetfogni? Végül leengedtem a kezem.
-Kicsit mérges volt, mert elhajították a madarát. Most nem tudom, hova ment.
Felültem a biliárd asztalra és kicsit szét is nyitottam a lábam. Tudom jól, hogy Mika a lányokat szereti. Nem esne rosszul egy kis mókázás később.
-És mondcsak, Kaede, hova valósi vagy?-fordultam végül az új lányhoz, amikor már Mika észre vette, hogy épp felkínálkoztam neki.
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openCsüt. Dec. 08, 2011 5:49 pm

Nem lepett meg Kaede reakciója. Elég fura lány a maga módján. Kedves, de úgy tűnik nem úgy nevelték, mint minket. Aztán észre vettem, hogy Shina próbál feltüzelni. Egy-két alkalommal már volt dolgunk egymással és egyáltalán nem volt rossz. De most Kaedere kell figyeljek. Alig észrevehetően megráztam a fejem és eltátogtam neki, hogy 'később'.
-Szoktál valamit játszani másokkal?-kérdeztem a lányt, mert elég bizonytalan volt.
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-openCsüt. Dec. 08, 2011 10:25 pm

- Kyōto - bökte ki vonakodva némi hallgatás után, zavarának levezetéseképpen pedig körbenézelődött, noha ezt már az imént megtette. Mika és Shina éppen folytatták szóváltásukat az iménti majdnem-gázolóról, de aztán inkább csak pillantásokat cseréltek, Mika még motyoghatott is valamit noha Kaede egy mukkanást sem vélt hallani. Nem tudott szájról olvasni. Azonban ismét rá vetődött a figyelem Mika kérdésének köszönhetően, így a falnak támasztotta a hátát
- Nem - rázta meg a fejét, és mivel kissé butának érezte emiatt magát, gyorsan hozzátette - de nézni szoktam őket
Amint kimondta rá is ébredt hogy ettől maximum tényleg csak butábbnak nézik, de amit mondott visszavonni már nem lehetett, tovább magyarázkodni pedig nem volt képes. Ehelyett inkább tett néhány lépést hátrafelé
- Én... azt-azthiszem - kezdett dadogni zavartan - e-elfelejtettem valamit
Azzal sarkon fordult és rá jellemző sietséggel kisurrant a szobából, becsapva maga mögött az ajtót. Förtelmesen rosszul érezte magát amiért ezt tette és az ragadt meg fejében, hogy hogyan lesz képes Mika elé állni azután hogy így ott hagyta őket. De ismételten már kései volt a bánat

//ne hari hogy csak így átlépek máshova, de túl sokat döcögtünk//
Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 4 Folder-open

Társalgó
Vissza az elejére 
4 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Földszint-
Ugrás: