|
| Társalgó | |
|
+18Erika Bayerlein Egami Daisuke Aisha Ikumi Natria Hamachi Narazaki Ryuko Clayton Williams Chou Atsumi Moriya Sayoko Elfie McSnow Fujiko Mika Akaki Kaede Mordon Ismur Alexander Flash Mitsui Yua Kluzgor Curara Fubuki Aono Tsukune 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 23, 2012 4:50 pm | |
| Miután végre jobban lettem és kiengedtek a gyengélkedőről, eljöttem ide a társalgóba egy kicsit, hogy kiheverhessem a történteket. Megláttam jó pár ismerőst, de szerencsére olyanokat nem, akiknek a szívét legszívesebben kitépném. Láttam az eseményeket. Ryukoról tudom, hogy mennyire szerelmes Chouba, mint ahogy belém volt egykor. Na igen, azt a dolgot meg én csesztem el még elsőben, mert akkoriban súlyosabb kapurázási pánikom volt, de ezt már olyan jól tudom kezelni, hogy csak ritkán tör rám ilyen. Bár igaz, hogy ha meg is látom Ikumit, akkor nagyon dühös leszek. Végül is ő árult be engem annak a szemét vén Vortexnek azok után, hogy meg akartam menteni az életét. Senki se figyelt rám, legalábbis remélem. Azért meg akartam lepni Ryukot. Végül is régen beszélgettünk már. Nesz nélkül mellésettenkedtem, és leültem. - Szia Ryuko! - köszöntem neki, de nyugodt hangon. - Kicsit túl feltűnő vagy vörös fejjel, nem? | |
| | | Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 23, 2012 6:08 pm | |
| Csak álltam az automata mögött és dühösen néztem azt a rózsaszín hajú srácot. Az Atsumi iránti érzelmeim annyira elvakítottak, hogy képtelen voltam a rózsaszín hajú széttépése mellett másra gondolni, pedig valójában őt igazán nem okolhattam semmiért, Atsumi nem a barátnőm, az udvarolhat neki, aki csak akar. - Szia Ryuko! - szólalt meg mellettem valaki. - Kicsit túl feltűnő vagy vörös fejjel, nem? Natria volt. Az a lány, akivel már vagy egy éve nem beszéltem egy szót se, de mégis annál többet jelentett számomra. Nem csak, hogy vele szeretkeztem először, de talán szerelmes is voltam belé. Ki tudja, már nem emlékszem pontosan. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy mindig is nagy hatással volt rám, még akkor is, ha nem beszéltünk egymással. - Szia, Natria! - köszöntem neki. Mintha a dühöm egy szempillantás alatt eltűnt volna... elmosolyodtam. - Vörös volt a fejem?? - játszottam a meglepettet. - Na de hogy vagy? Régen beszélgettünk. | |
| | | Clayton Williams Diák
Hozzászólások száma : 168 Join date : 2012. Oct. 23.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 23, 2012 10:19 pm | |
| //Chou Atsumi// Azt a pár balféket hamar elintéztem.. esélyük sem volt ellenem.. viszont az életüket nem vehettem el csak úgy. azért megégethettem volna a kezemet. Viszont valami jó is történt a három vesztes kötekedése miatt. Egy csinos lányka figyelt fel rám hasonló színű kabátban, mint a hajam. Kacsintottam egyet, erre ő elpirult és a tekintetét is elkapta... csak lopva-lopva pillantott rám, természetesen még mindig vörös arccal. akaratlanul is elkuncogtam magam... szeretem az ilyen félénk lányokat. De ez egyben azt jelenti, hogy nekem kell kezdeményezni.. Hamar felfaltam a jégkrémet, majd becsuktam az odáig olvasott könyvem és odamentem hozzá. - Szia! Esetleg leülhetnék ide??- kérdeztem kedvesen és persze mosolyogva. A cél szentesíti az eszközt. | |
| | | Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 23, 2012 10:49 pm | |
| Halottam egy kis kuncogást majd egy másik pár beszédet halottam meg a közelből. Arra néztem majd kissé meg ijedve és meg lepődve néztem a fiúra aki meg szólított. -Őőő aha.. már mint igen persze, természetesen. Kicsit kapkodtam és ettől bután éreztem magam és el vörösödtem. Kicsit le pillantottam a pólójára és abban is véltem némi rózsa színt fel fedezni. -Őő elég érdekes hajad van. ~Ááá rossz téma rossz téma. -Ne sértődj meg, csak tudod olyan fel tűnő szóval ááá nem tudom mit mondjak. De már biztosan észre vetted, hogy én is elég ilyen színben vagyok. Szóval a nevem Chou Atsumi és hát én is rózsa szín vagyok és őő ennyi azt hiszem. ~Ohh...Én buta. Most biztosan utálni fog. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 11:23 am | |
| Mulatságos volt figyelni a lány zavarát.. ezért pár pillanattal később felkeltem és odaléptem hozzá, hogy megszólítsam. Egy kicsit váratlanul érte a dolog és hebegett habogott egy kicsit.. Azután leszólta a hajam színét amiért harapni szoktam, de most inkább kuncogtam ismét.. nagyon vicces volt a dolog.. közben persze leültem Atsumi mellé, mert hogy ez a neve. - Nos igen.. furcsa, de nem festettem be.. ilyen a színe alapból.. nem tehetek ellene..És ha már itt tartunk nem csak a ruhád de az arcod is hasonló színekben pompázik csak kicsit sötétebb árnyalat-viccelődtem.. a hajam ilyen és kész.festeni nem akarom az tré dolog egy férfitól és nekem amúgy sincs bajom a hajam színével, csak sok más embernek. - Clayton Williams vagyok.. csak nemrég iratkoztam be. -ezért új vagyok itt és amint láthattad páran már kinéztek maguknak. - Atsumi még mindig vöröses arccal néz rám.. - Hmm talán lázas vagy??- kérdeztem, majd odahajoltam és az ajkaim a homlokához érintettem pár pillanatig.. - Nem.. nem vagy az...- de persze ezt tudtam én is nagyon jól | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 11:52 am | |
| Tovább vörösödtem miután fel fedezte, hogy ki pirultam. -Nekem tulajdon képen tetszik a hajad színe. Kedvesen és kissé pirosan el mosolyodtam. -Örülök, hogy meg ismertelek Williams-kun. A többiek majd meg szoknak ahogy majd engem is lassacskán. Ahogy az ajkai a homlokomhoz értek teljesen el vörösödtem amit a kezeimmel próbáltam takarni. ~ÁÁ. Meg csókolta a homlokom. Most mit csináljak? | |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 2:11 pm | |
| Atsumi tovább vörösödött egy pár árnyalatot, mikor elmondtam, hogy megváltozott az arcszíne egy kicsit. Vicces lány.. illetve félénk.. nagyon is tetszik. - Tényleg?? Akkor ez esetben te vagy az első..aki így gondolja- igaz mások is dicsérték a hajam színét, de azok csak félelemből mondták és nem azért, mert valóban úgy is gondolták. - Csak Clayton, vagy Clay.. ahogy tetszik...A Williams túl hivatalos...- ezután érintettem meg az ajkaimmal a homlokát aminek ismét mókás következménye lett. Picit megint csak kuncognom kellett.. - Jól vagy?? Lázas nem vagy azt az előbb megnéztem.. de biztos jól érzed magad??- kérdeztem és közben egyik kezem a vállára tettem. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 3:36 pm | |
| -Csak kicsit zavarban vagyok. Vallódtam be. -Nem igazán mondhatom el, hogy meg szokták csókolni a homlokom. Néztem a szemébe miután a vállamon lévő kezére néztem. -De tulajdon képen jól vagyok csak hát.. tudod nem vagyok hozzá szokva, hogy ilyesmi történik egyik pillanatról a másikra. De majd be illeszkedem valahogy ebben a kultúrába is. Tudod én Japánban születtem így sokkal őő mondjuk merevebbek vagyunk másokhoz képest. Persze néha rajtam ez nem mindig látszik, mert bizonyos szintig azt követem ami vagyok. De azt hiszem most csak locsogok. Mi lenne ha mesélnél nekem magadról Clay-kun?
| |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 5:03 pm | |
| - Csak egy kicsit??- kérdeztem vissza, mert szemlátomást rendesen zavarban volt, de ez nem baj, majd hozzászokik a helyzethez. - Csak elővigyázatosság volt, hogy nem vagy-e lázas...- feleltem mosolyogva, majd miután szintén rózsaszín színű szemeimbe nézett, majd a kezemre, levettem azt a válláról. sosem értettem a japánoknál ezt a tartózkodó magatartást, de ők tudják. Atsumi is biztos hamar felolvad majd. - Nem baj.. locsogj csak.. tetszik a simogató hangod...- azután kérte, hogy meséljek magamról, de számomra nem lenne előnyös, ha mindent kifecsegnék.. - Kedves Atsumi-san.. mit szeretnél hallani?? Mit meséljek??- kérdeztem mosolyogva. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 5:32 pm | |
| -Köszönöm a bókot. Igazán kedves vagy. Néztem rá egy kedves mosollyal. -Nem is tudom. Úgy általában sok dolog érdekel. Mondjuk mesélj arról a helyről ahol éltél. Persze nem muszáj ki színezned. Nyugodtan írd le a saját szavaiddal. Én például egy városban éltem, de nagyon szerettem ki menni a szabadba főleg tó mellé vagy virágok közé. Néha pedig egészen fel magasabbra is fel mentem. | |
| | | Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 5:52 pm | |
| Ryukot jól megleptem. Már nem dühöngött Chou miatt, és örült a viszontlátásnak. Igaz, az első találkozásunk óta eltelt legalább két év, de van, amikor a nosztalgia mindig visszatér. - Köszönöm, jól vagyok, csak sokat szoktam dolgozni. - válaszoltam a kérdésre. - Végül is én egy magas rangú rendfenntartó vagyok és az Éjszakai őrség vezetője is, meg hát más elfoglaltságaim is vannak kötelezettségekben és tanítási, tanulási körökben. Hamarosan meg azon kapom magam, hogy leteszem a végzős vizsgát és az érettségit. Ránéztem a srácra, aki szóba állt Chouval. Jóképű volt a srác, az biztos, és pont olyan gonosznak és merésznek tűnik, mint a pasim, Caleb. Azonban egy valami rontotta a képet: a srác rózsaszín haja. Rózsaszín hajkoronát a srácoknál a homokosok viselnek - bár Zack biszex, mégse festi babaszínre a haját. Ha be akar csajozni, nálam csak akkor van esélye, ha nem lenne rózsaszín a haja. Chounak meg irtó rossz az ízlése ezek szerint. - Ryu... ami elmúlt, elmúlt. Különben is semmi se a te hibád a szakítás. Chou sajnos már csak ilyen... és bevallom, rossz az ízlése, ha érted, mire gondolok. - Itt a rózsaszín üstökre mutatok. Persze úgy, hogy senki se hallja a beszélgetést, csak Ryuko. - Neked egy vidámabb, nyitottabb lányra lenne szükséged, aki jobban értékeli a te stílusodat, nem húzza fel magát cseprő-apró dolgon, és azért szeretne téged, amilyen vagy. Van egy elsős kiscsaj... huh, már nem tudom pontosan a nevét, de szó szerint a napjait a számítógép előtt tölti és nyitott mindenre. Úgy tudom, Vortex már őt is elkapta... neked jó nagy mákod van, hiszen te később tértél vissza, mire lefutott az első óra. Az a vén őskövület most mindenkit végigkínoz, aki nem volt benn az óráján, de még a legerősebb idegzetűt se kímélte... engem se, pedig engem nem kellett volna megbüntetnie, hiszen bent voltam az óráján. Megmutattam az arcomon és a karjaimon a csúnya sebhelyeket, amik még most is fájtak. De egy haszna volt ebben: lassan már hozzászokom a fájdalomhoz, így a jövőben ha megkínoznak, azt jól fogom viselni. - Azért kaptam az egész testemen ezeket az átokverte sebeket, mert meg akartam menteni Ikumi életét, de azt a hülye picsát is elkapta, és ő meg beköpött engem. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 5:58 pm | |
| - Te meg igazén szép vagy.- vágtam vissza egy újabb bókkal, de ahogy észrevettem hamarosan teljesen lenyugszik a lányka.. már nincs annyira zavarban. kicsit ő is mesélt magáról, mielőtt én is rátérhettem volna, de nem túl sokat. - virágok.. érthető miért járkálsz ilyen élénk színekben. És talán ezért olyan finom az illatod- szippantottam egy adagot a levegőből.. tényleg kellemes illatot áraszt magából Atsumi. , majd én is meséltem kicsit. - Én is egy városban nőttem fel, egy árvaházban így sok lehetőségem nem volt.. sokáig azt se tudtam, hogy nem vagyok ember..- mondtam nevetve.. így visszagondolva ez már elég vicces. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 6:30 pm | |
| -Köszönöm. Néztem rá ismét el vörösödve a bóktól. -Hát részben ezért is vagyok mindig ilyen színekben meg valamiért nekem ez tetszik. Persze jó időben is van ami rózsa szín rajtam meg van ami akkor is olyan színű ami inkább hozzám tartozik. Talán ezért is ez a szín a kedvencem. Mondjuk a szobámat még nem is láttad. De azt hiszem kissé ijesztő mennyire ragaszkodom ehhez a színhez. Néha úgy érzem magam mint egy amerikai Barbie baba. Még sem tudok meg válni ettől a színtől. Kicsit meg lepet, hogy érzi rajtam a virág illatot. parfümöt ritkán használok és télen én nehezebben érzem a virágok illatát. -Köszönöm igazán. Figyelmesen végig hallgattam. ~Ó szegény ezek szerint nincs senkije. -Értem. Akkor majd ha minden jól megy akkor remélem majd tudok neked pár szép helyet mutatni. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 6:53 pm | |
| Ismét sikerült egy kis pírt csalnom Atsumi szép arcára, az ember azt hinné,hogy már hozzászokott a bókokhoz, mert szemrevaló lányka, de ezek szerint mégsem. De végre kezd feloldódni a lányka.. már igen érdekes információkat is megtudtam róla. - szíved joga eldönteni, hogy mit szeretsz- feleltem, amjd elmosolyodtam mikor a szobás részhez értünk.. - Pedig szívesen megnézném a szobádat.- mosolyodtam el és egy picit közelebb húzódtam hozzá, hogy élvezzem az illatát. - Már alig várom, hogy mutass pár szép helyet.. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 7:07 pm | |
| -Hát nem is tudom, hogy illendő-e. Végül is csak most ismerkedtünk meg. Kezdtem kicsit szabadkozni. -Bár abból még baj nem lehet, hogy ha meg mutatom. Csak hát tényleg az is teljesen rózsa szín és hát meg sérteni sem szeretnélek. Kezdtem kicsit zavarba jönni főleg, hogy az imént azért az egyik fiú eléggé meg járta. -Nem igazán tudom, hogy kényelmesen tudnád-e érezni magad nálan. | |
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 7:38 pm | |
| Ahogyan az várható volt, nem nagyon díjazta az ötletet, hogy rövidke ismeretség után máris a szobájában kössünk ki, vagy mégis?? Hamar megváltozott a véleménye. Az inkáb meglepett mint ez az előző. - Nem hinném, hogy tennél olyasmit amivel megsértenél.. Nem vagyok sértődős annyira.- mosolyogtam és még közelebb mentem hozzá. - Én szerintem egész jól ellennénk ott.. csak ne olvadjak bele teljesen a környezetbe- viccelődtem egy kicsit oldva a feszültséget. - Nyugi.. az előző fickókat is csak azért bántottam, mert verekedni akartak.. Téged talán még akkor sem bántanálak. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 7:50 pm | |
| Kicsit meg lepődtem. Nem tudtam mire gondolhatott, de ha csak beszélgetésre akkor abból igazából baj nem lehet. -Rendben végül is abból baj még nem lesz ha meg mutatom. De ha még sem tetszene és nem éreznéd magad jól bátran szólj. Fel álltam és elindultam a lépcsők felé, hogy mutassam az utat.
/1 emelet Chou Atsumi szobája/ | |
| | | Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Dec. 24, 2012 8:18 pm | |
| Natria válasza a kérdésemre több volt, mint kielégítő. - Jézusom! - fogtam meg a fejem. - Te aztán elfoglalt vagy, mit ne mondjak... kezdem melletted úgy érezni magam, mint egy nem is tudom... én, aki napjai nagy részét csak edzéssel és zenéléssel tölti, mindezt a lehető legnagyobb magányban...Nem találtam a megfelelő szavakat. Talán még fel sem fogtam, hogy tényleg Natriával beszélek. Ami pedig utána következett... mit mondhatnék, nagyon jól esett a vigasztalása, habár tudtam, hogy ezek mind közhelyek. Minden esetre meg sem tudtam szólalni. Utána pedig előhozott két személyt, akiket én is utálok, ráadásul meg is mutatta az egyik illető által elszenvedett sebeit, amitől az iménti, látszólag lecsillapodott haragom ismét kezdett a felszínre törni. - Nincs kedved sétálni egyet a parkban? - váltottam gyorsan témát. /// Park (ha Natria beleegyezik) /// | |
| | | Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 8:58 am | |
| *Ma uncsinak ígérkezett a nap. Az én drága Farkaskám ma el foglalt volt ezért előre meg beszéltük, hogy ma nem megyek át hozzá. Pedig örültem volna ha vele lettem volna. De helyette így a barátaimmal lehettem volna, de ők sem értek rá. Ezért fogtam Miut az én aranyos cicámat és le mentem a társalgóba hátha találok új barátokat. Amit le értem a társalgóba ott zajlót az élet a párok vagy beszélgettek vagy egy mást csókolgatták míg meg nem unták és fel mentek a szobájukba. Gihi :3. A fiúk egymással beszélgettek, de ha valakit egy kicsit is ismertem az rá csapot egy aprót a fenekemre. -Jaj te huncut! :3 *Szóltam utána majd pár szót váltottam vele, de végül ő is ment tovább. Le néztem Miura aki a karomban fogtam aki pedig nyávogva fel nézet rám. -Játszani szeretnél? Akkor tessék itt a kis labdád. *Eldobtam neki egy apró labdát amire ki ugorva a karomból máris utána vetette magát. | |
| | | Aisha Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2014. Feb. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 11:38 am | |
| A beköltözésem a vártnál is kellemesebben alakult, örültem hogy egy hozzám hasonló személlyel hozott össze a sors, de neki órái voltak. Korán kezdte a napot, és nekem az előkét órám pont lyukasóra volt. Ennek örültem, azt hittem aludhatok tovább de nem. >< A gonosz kollégiumfelügyelő nő akkor is felkeltet és ha már felkeltett, nincs mese. Megkért hogy ne aludjak vissza, így az nálam parancsszóként beivódva a reggelembe jelentette azt hogy nincs helye henyélésnek. o/ A reggeli beágyazás után, és a megreggelizés után. Nem tudtam mit kezdjek magamma, leckém még nem volt, és nem igen tudtam kik lesznek az osztálytársaim. Megszeppenve indultam felfedezni a kollégium területét, bár volt sok hely ahova nem mertem benyitni, mert furcsa hangok szűrődtek ki onnan. o///o Így maradt a kollégiumi társalgó. Meghúztam magam az egyik sarokba, és meglepődve néztem végig milyen szabad is itt az élet. oO A kedvenc mangám felett gubbasztva, egyszer csak oda gurul hozzám egy labdácska é nem sokra rá megérkezik a labda tulajdonosa is. Egy édes kis cica *-* Huuh, de cukii *w* Nyúltam volna hogy megsimogassam majd tudatosult bennem, hogy ez itt nem olyan mint pár hete odakint. Itt ugyanis démonok vannak, és mint kiderült én is egy vagyok közüllük. >< Még mindig nem tudtam felfogni ezt az egészet. A kezem megindult lassan, remegve a macsakusz irányába, majd félve visszakaptam. Nem mertem megsimogatni, és senki nem is mondta hogy megtehetem. Így zavaromban vissza bújtam a könyvembe, majd mégiscsak felemeltem a fejem a tömeget kémlelve. ~Vajon kié is lehet ez a kis cicus?~ tekintettel. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 12:03 pm | |
| *Mosolyogva néztem Miut ahogy kergeti a labdát ami végül az egyik lány felé gurut aki egy mangával a kezében gubbasztott a sarokban. Miu hamar oda ért majd a szájába véve a labdát észre vette a kezet ami felé nyúlt. Cica szemeivel figyelmesen és türelmesen várt a füleit hegyezve. Aztán ahogy a kéz el sem érve őt vissza indult elengedte a labdát és minden további nélkül a lány ölébe ugrott. Pár lépé után fejét át dugta a könyvecske alatt és egy határozott nyávogással oda simította a fejét a lány mellkasához és közben halkan dorombolni kezdett. ~Áhá Miu máris új barátot talált. *Rá nézésre nem ismertem a lányt, de aranyosnak tűnt, kicsit hasonlított az egyik szégyenlős barátnőmre. Oda is mentem a lányhoz és elé állva meg szólítottam. -Szia Hana Ikumi vagyok ő pedig a cicám Miu. Nagyon barátságos, de ha nem simogatod meg amikor érte nyúlsz, akkor ő fog a kedvedre tenni addig amíg nem barátkozol meg vele. | |
| | | Aisha Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2014. Feb. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 2:43 pm | |
| A társalgóban csücsülve az egyik kedvenc magnámat olvasgatva egy felém guruló labdácska, majd egy cicuska zavarta meg a figyelmem. A cicát elnézve irtó cuki volt, meg is szerettem volna símogatni... igen, azt hiszem azt szerettem volna, de nem mertem. Igaz a kezcském már nyúlt felé, mégis fél úton inkább meggondolam magam. Senki nem mondta hogy szabad, így nem szabad. Igen, nem hibázhatok. Akkor is hibáztam mikor második kopogás után benyitottam a szobám ajtaján, anélkül hogy megvártam volna míg újdonsült szobatársam beinvitál. Nem tudtam hogy bent van, de akkor sem hibázatok többet. Már vissza is bújtam volna a könyvem társaságába, de a cicus másképp gondolta. Megilyedtem, nem akartam rosszat csinálni a kis állatka meg már az ölemben is termett. Kedvesen hozzám simult, majd dorombolással jelezte hogy jól érzi magát. Igazán nem értem miért, hisz semmit nem tettem hogy jól érezze magát, de ő mégis dorombolt. Nem tellett bele sok, pár másodpercre rá megjelent a gazdája is. Én megszeppenve néztem rá, és magam mellé emeltem a kezem, az egyik kézfejemben a manga, a másik meg összeszorítva gyengéden ökölben. - Én nem akartam... nem bántottam...- Szavatkoztam az előtt hogy bármit is mondhatott volna. Majd vöröslő arrccal vettem tudomásul hogy megint hibáztam. Nem csináltam rosszat... vagyis azzal csináltam rosszat hogy nem értettem meg Miu kérését, és nem is teljesítettem azt. Majd engedelmeskedve a macskának, és a tolmács gazdinak óvatosan megsimogattam a jószágot. - Igazán édes. - Feleltem. Majd Ikumira tekintve bemutatkoztam. - Szia, Ai-chan vagyok. Örvendek a találkozásnak. - Köszöntöttem. Azt szeretném hogy leüljön mellém és hogy maradjon még egy picit, addigis hamarabb telne le a lyukasórám által keltett űr, de mégsem kérhetek tőle ekkora szívességet. Zavartan ki akartam mondani, de egyszerűen képtelen voltam rá. Nem várhatom el hogy velem foglalkozzon... Így hol rá, hol a cicusra tekintgettem hezitálva. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 9:46 pm | |
| *Kérdőn néztem rá mikor mondta, hogy nem akarta és nem bántotta Miut. ~Kis édes :3. *Mosolyodtam el ahogy végül meg simogatta Miut. -Te is édes vagy. *Meg simogattam Ai-chan fejét, hogy ebből tudja minden rendben van. -Te félénk vagy ha jól gondolom. Igaz Ai-chan? De persze ezzel nincs is semmi baj nagyon aranyos vagy így és jól áll neked. De néha bátornak kell lenni nagyon bátornak. Bátorítóan rá mosolyogtam. Ügye le ülhetek melléd? *Meg várva a válaszát le ültem ha engedte majd meg néztem mit olvasgat. -ÁÁ egy manga imádom őket. Nekem a romantikus szerelmesek tetszenek a legjobban, de szinte bár melyiket el olvasom. Az egyikből még recept ötletem i volt amit meg csináltam és nagyon finom volt. Hmmm az a húsos birka pempő meg locsolva kecske.... *Gyorsan el haraptam a mondatomat mielőtt ki mondtam volna. -Bocsi ha hirtelen rosszul lettél én elég ok másoknak furcsa dolgokat eszem. | |
| | | Aisha Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 27, 2014 11:48 pm | |
| A cicus csakúgy bele huppant az ölembe, amitől meg is lepődtem picit. Majd meg is jelent a gazdája is. Szavadkoztam hogy nem bántottam, nem vettem az ölembe önhatalmúlag és nem csináltam olyat a cicával amit nem akart... QQ A lány meglepődött, de elmosolyodott és bíztatóan megengedte hogy megsímogassam Miut, a cicát akit így hívnak. Igazán aranyos volt hogy így dorombol az ölemben, Ikuminak is megjegyeztem hogy aranyos a cicuskája, amire viszont ő dícsért meg engem. Elvörösödtem... igazán nem értettem miért lennék én aranyos, hisz én még csak dorombolni sem tudok. Majd mikor megsimogatta a buksimat, kicsit lehúztam félve, majd hagytam hogy azt tegyen velem amit szeretne. Szokatlan volt hogy ilyen ismeretlen ember fizikai kontaktusba lép velem, és hogy nem meghúzogatja a hajam hogy csináljam azt amit akar... erre az érintése kellemes volt, ugyanakkor kicsit frusztrált is... persze ha macska lennék most biztos dorombolnék, de akkor is szokatlanul ért a gesztusa. Majd megjegyezte hogy félénk vagyok. Csodálkozva néztem rá, nem értettem mit ért félénk alatt, hisz nem féltem tőle. Majd mikor a nevemet kérdezte bólogattam neki. Ezek után a bátorságról beszélt nekem... és tudatosította bennem. Azt szeretné ha bátrabb lennék. Furcsa kérés, eddig olyanokat kértek tőlem hogy: vegyek nekik valamit a büféből, vagy hogy adjam oda nekik a könyvemet és hasonló.... ezt a kérést nem nagyon tudtam értelmezni, hogy hogy is kéne bátrabbnak lennem. De a kedvéért bátor leszek! Megkérdezte leülhet-e és én megintcsak csodálkozva néztem rá, hisz eddig nem kérdeztek tőlem ilyet. Ha valaki le akart ülni hát megtette, bár sok esetben nem akartak mellém ülni... inkább kerültek... és most jön ő és ilyen dolgokat kérdez tőlem. Bár a szobatársam is kérdzett tőlem furcsaságokat, amikre nem tudtam konkrét választ adnom, de most bátornak kell lennem, és az is leszek. - I..igen. - Mondtam, először hallkan majd egész hangosra sikeredett a vége. A mangám után nyúlt, amit hirtelen megszorítottam, majd rá ismét csak tudatosult bennem hogy most teljesítenem kell a kérését. Szóval engedtem hogy elvegye, majd vöröslő arccal tekintettem rá. Elmondta hogy szereti a romantikus mangákat, és hát azokat én is... és ez is romantikus volt a maga módján... >< igen... a maga módján. Csendben pislogtam rá, hogy most biztos valami rossz lánynak tarthat... pedig nem vagyok az. Úgy néz ki ténlyeg nem egy ilyen mangát kellett volna lehoznom magammal...
/A maga egy yaoi manga volt. ^^"/ | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Feb. 28, 2014 9:39 am | |
| *Úgy tűnt nem hoztam hoztam zavarba azzal, hogy miket fecsegek az étkezési szokásaimról és meg engedte, hogy egy pillantást vessek a könyvére. Vissza adtam neki, nehogy azt higgye, hogy el akarom venni. Láttam rajta, hogy el volt vörösödve miután meg láttam milyen mangája van. Kicsit el mosolyodtam és közelebb húzódtam hozzá. -Ne aggódj én is olvasgatok néha yaoit és yurit is. Nincs ebben semmi rossz. Itt suliban sokan szoktak ilyesmiket olvasgatni vagy más fajta könyveket. *Mi közben én magyaráztam Miu aki már meg kapta a simogatását, most csak ott üldögélt fejét továbbra is a Ai-chanak támasztva. -De én nem csak olvasni szeretem a mangákat néha meg is valósítom őket. Hihi én ilyen vagyok. De mond csak akarod, hogy meg mutassam a sulit vagy valamit? Vagy szeretnél a barátnőm lenni? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |