|
| Társalgó | |
|
+18Erika Bayerlein Egami Daisuke Aisha Ikumi Natria Hamachi Narazaki Ryuko Clayton Williams Chou Atsumi Moriya Sayoko Elfie McSnow Fujiko Mika Akaki Kaede Mordon Ismur Alexander Flash Mitsui Yua Kluzgor Curara Fubuki Aono Tsukune 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Moriya Sayoko Diák
Hozzászólások száma : 336 Join date : 2012. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Feb. 21, 2012 10:40 am | |
| - Gratulálok Fubuki-san - viszonozta mosollyal a tekintetét, de tőle ugyanebből csak Jason kapott míg neki a billiárd dákó - hát... nem is tudom, talán Most rá került az egyikükről a másikukra vándorló tekintet sora, hirtelen most kevésbé volt olyan bizonyos a dologban. Végül csak rábólintott és készségesen átadta Jasonnek a kezdést, aztán pedig felállította a golyókat az asztalra. Miközben a fiú lökött, tekintete egy falinaptárra tévedt - Holnap szombat - állapította meg és Fubukihoz fordult - holnap szeretnék venni néhány ruhadarabot magamnak, nincs kedved eljönni? Akivel menni szoktam most nem ér rá és... - akadt el egy pillanatra, majd halkabban folytatta - mondjuk úgy nem tanácsos egyedül oda mennem | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Feb. 21, 2012 2:53 pm | |
| Fubuki felajánlotta, hogy esetleg Sayokoval is játszhatnék egy kört. Én meghúztam a vállam és bólintottam. -Jól van, tőlem játszhatunk.-Mondtam, majd felnéztem a lányra aki kis vonakodás után elfogadta a felajánlást. Én csöndben vártam ahogy ismét felállítja a pályát. Megtettem volna ha kéri, de nem kérte. Közben beszélgetett Fubukival, én továbbra is csöndben vártam, bár kicsit furcsálltam, hogy már is ennyire barátkozik vele, de aztán el is eresztettem a gondolatot. Én kezdhettem így kezdtem is. Löktem, és szét küldtem az összes golyót, balszerencsémre egyik se jutott el a lyukig. |
| | | Curara Fubuki Diák
Hozzászólások száma : 206 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Feb. 21, 2012 4:37 pm | |
| Sayoko előkészítette a golyókat a következő körre. Aztán megállapította, hogy holnap szombat lesz. Katsurora pillantottam, majd a lányra, amikor feltette a kérdését. -Hát...azt hiszem, hogy nincs akadálya. Megint a fiúra néztem, ha ellenvetése van, akkor nem megyek el Sayokoval. De az sem zavarna, ha velünk tartana. Egyébként sem tudom, hova akar vinni. -Hova akarsz menni pontosan? | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Feb. 21, 2012 5:47 pm | |
| Sayoko Jason lövését követően bekrétázta a dákó végét, vetett egy pillantást a kialakult golyóhalmazra, majd odalépett és ellökte a fehér golyót ami pedig egy másikat a legközelebbi lyukba. Miközben Fubuki és Jason a bevásárlásos kérdésen rágódtak, odébb igazította a fehér golyót egy lövéssel, persze semmi nem került lyukba - Nyakunkon a tavasz - piszkálta meg haját a kérdésre - kellene valami kényelmes ruha, sajnos nem nagyon hoztam magammal semmit és nem is tervezek hazalátogatást a közeljövőben. Szóval úgy döntöttem végigjárom a sétálóutca ruhaüzleteit és közben elnézelődök más dolgok után is. Te nem szoktál eljárni vásárolgatni? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Feb. 22, 2012 6:09 am | |
| Sajnos Sayoko belökte, így kénytelen voltam várni a körömre, közben persze Fubukival történő beszélgetésére is felfigyelek. Ő úgy döntött, hogy szívesen vele tart, bár azért az én engedélyemet is kikérte. Egy halvány mosollyal nyugtáztam, hogy nyugodtan mehet. Nem hiszem, hogy ez a lány annyira rossz lenne, és ha az, akkor úgyis megfagy mielőtt próbálkozhatna. Meg különben sem akarom magamhoz láncolni, szabad akarata van, nem sértődöm meg ha másokkal is eltölt egy kis időt. Én közben türelmesen vártam Sayoko következő lövését miközben a krétával megdörzsöltem az én dákóm. |
| | | Curara Fubuki Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Feb. 23, 2012 6:09 pm | |
| -Nem nagyon. Többnyire az iskola területén töltöm az időmet. Ritkán mozdulok ki a városba. Figyeltem a játékot a beszélgetés közben. Kíváncsi voltam, ki fog nyerni. Az előbb szerencsém volt, de amúgy Katsuro könnyedén elvert volna. Katsuro egy mosollyal válaszolt a kérdő tekintetemre. Ezek szerint nem lesz harag, ha elmegyek Sayokoval. Mondjuk egész kedves. -Akkor már én is szét nézek...hátha találok valamit, ami megtetszik.-gondolkodtam hangosan. | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Feb. 24, 2012 10:09 am | |
| - Ismerős a dolog - fanyarodott el egy pillanatra - de azért ki szoktam menni nézelődni ha éppen adódik az esély. Egyébként te jössz, a második lövésemmel nem löktem be semmit Az utolsó mondatot természetesen Jasonnek mondta, mivel úgy tűnt mintha még mindig rá várt volna - Ez a beszéd - mosolyodott el a beleegyezésre - a busz reggel megy ki hétvégén és este jön vissza, de azt hiszem néha délben is ha túl sok diák akar kimenni a városba | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Feb. 24, 2012 11:00 am | |
| Egy pillanatnyi pislantás következett, észre se vettem, hogy másodjára is lökött. Kicsit megráztam a fejem. -Bocs. Elbambultam.-Mondtam védekezőileg, miközben végig tekintettem ismét a terepen. Tényleg ellökte, hogy nem vettem észre? Mindenesetre felzárkóztam és óvatosan végig tekintettem a területen mielőtt felkészültem a lökéshez, és eltettem két golyót egyszerre, majd egy harmadikat is megcéloztam, de az visszapattant a lyuk széléről. Nos mást már nem nagyon tehettem vissza léptem hát hagytam Sayokot lépni. |
| | | Curara Fubuki Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Feb. 26, 2012 12:47 pm | |
| Jobban belegondolva tényleg jól jönne pár új ruha. Bár nem akarok nagyon költekezni. Megtehetném, de nem akarom szórni a pénzt. Felelőtlen dolog. Meg Katsuro sem olyan, aki az ilyesmit értékeli. -Jól van. Akkor a busznál majd találkozunk. Közben folyik tovább a játszma. Még nem tudnám megmondani, ki fog nyerni. De nem is fontos. Ez egy játék. Nincs tétje. | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Feb. 27, 2012 5:05 pm | |
| - Azt hiszem ezt meg is beszéltük - vonta le az egyértelmű következtetést ahogy Jason sikeres lökéseit nézte Összevont szemöldökökkel lépett oda amikor rá került végre a sor, vizsgálgatva hogy mi lehetne a következő lépés. Nem tartott sokáig, célba vette a fehér golyót ami belökött egy másikat a megfelelő lukba. A következő lökés vadul indult ahogy a fehér néhány golyó közé csapódott be, a végén azonban semmi se ment be mindössze a fehér golyó került egy lyuk peremére, amit azonban a fekete nyolcas ölelgetett a lyukkal átellenes oldalról - Ilyet sem látni mindennap - jegyezte meg a furcsa állásra, nem sok híja volt a vereségnek - ez van ha csak úgy lő valaki | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Feb. 27, 2012 8:12 pm | |
| Újabb lövésekre került sor, amiket nem én adtam le. Közben csendesen hallgattam a beszélgetést. Most én halkultam a némaság szintjére, inkább a játékra koncentráltam, hisz nem igen olyan beszélgetés folyt amibe beleszólhatnék... Mondjuk már végeztek is. Ezt követően Sayoko még lőtt egyet, de kis híján beleverte magát egy gödörbe. Kicsit örültem, hogy végül nem veszített. Kicsit túl hamar kezdtük, hogy már be is fejezzük. A megjegyzésén csak bólintottam inkább magamnak mint neki, miközben újra végig tekintettem a pályán. Végül sóhajtottam. Igaz magát kellemetlen pozícióba sodorta, de ez rám ugyanúgy igaz volt. Végül csak sikerült kipecáznom a fehéret, és el is találtam az egyik golyót, ami be is ment. A rossz hír ott van, hogy nem az enyém volt, szóval ez egy ingyen pont neki, nekem pedig ismét a kis pad jutott, így hátrébb léptem. |
| | | Curara Fubuki Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Feb. 28, 2012 7:55 pm | |
| A beszélgetés abba maradt, így aztán mindketten a játékra fókuszáltak. Én pedig azt tettem, amihez a legjobban értek. Csendben ültem és vártam, hogy mikor történik valami, amire érdemes reagálnom. Kedvem lett volna rajzolni, de nem akartam, hogy azt higgyék unatkozom. Így maradt a csendben figyelés. Aztán végül mégis elővettem a mobilomat és átfutottam rajta pár dolgot, miközben fél szemmel rájuk is figyeltem. | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 04, 2012 5:15 pm | |
| Jason megoldotta a helyzetet, ám azt bizony saját rovására lévén a belökött golyó Sayokohoz tartozott ebben a játékban. Még mindig volt néhány az asztalon, így némi rövid nézelődést követően lőtt és be is juttatott egyet, majd ezt követően egy másikat. A harmadik már nem állt kézre mivel túl nagy volt rá az esély hogy akár többet is bejuttathat Jason golyói közül, így hát visszalépett - Átpasszolom - jelentette ki és elhúzódott az asztaltól - egyébként mióta játszol? Fubuki a mobiltelefonjával volt elfoglalva, úgy tűnik hogy nem kötötte le túlzottan a játék, amit Sayoko kicsit sajnált. Szóval oda lépett mellé míg Jason köre tartott - Cserélhetsz velem ha unatkozol - mondta neki - nem igazán bánnám | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Márc. 06, 2012 7:46 pm | |
| Vártam csendesen ahogy Sayoko játszott, és vártam a saját lépésemre. Ezt követően átadta. Utólag bedobott egy kérdést, amire feltekintettem. Nem igen tudtam miért érdekli, de azt hiszem csak beszélgetni próbál, mindenesetre válaszoltam. -Körülbelül három éve, de nem egy huzamban.-Mondtam halkan majd felállítottam a lökésem és megtettem azt amit ő inkább nem kísérelt meg. Belöktem az ő golyóját és még kettőt a sajátomból, így kiegyenlítettem. Most viszont, át akarta adni Fubukinak a játékot. Egy kicsit felhúztam a szemöldököm. Megvakartam a tarkóm. Úgy tűnt nem igazán akar játszani, vagy csak Fubukit akarja szórakoztatni. Nem igen tudom mit mondhatnék, így nem is nyitottam ki a szám, csak vártam a döntésre. Aztán valami eszembe jutott valami. -Talán, játszhatnátok felváltva.-Dobtam fel az ötletet, bár lehet már elkéstem vele. |
| | | Curara Fubuki Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Márc. 07, 2012 5:27 pm | |
| Épp egy e-mailre válaszoltam, amikor Sayoko megszólított, így felnéztem és kissé zavarba jöttem. -Ja,bocsi. Csak válaszoltam egy ismerősömnek. Mindketten tettek egy ajánlatot, végül Katsuroét fogadtam el. Eltettem a telefont és felálltam, majd átvettem a dákót. -Akkor most játszunk mi ketten.-mondtam a lánynak. | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 11, 2012 12:27 pm | |
| /elnézést, megfeledkeztem a játékról/
- Ha ember lennék - vágta rá Jason válaszára - én sem lennék benne ennyire jó, alig játszok noha régen gyakori volt Jason ismét megelőzte Fubukit a válaszadással, így a lány a fiú javaslatán változtatott és az ő helyére szerette volna betenni néhány kör erejéig. Érdekes javaslatnak hangzott - Lenne benne némi kihívás - vélekedett - kíváncsi vagyok fel tudnám e tornázni a játékot, ha hátrány szituációból kezdek. Szóval, mi legyen? Most Jasonhoz fordult, elvégre a választás az övé volt ebben | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Márc. 22, 2012 6:36 am | |
| //Bocs a késésért.//
Fubuki elfogatta a javaslatom, de talán előbb hagyhattam volna választani, most viszont már mindegy volt. A kérdésre csak bólintottam, és pár lépés után oda is léptem Fubukihoz, és átnyújtottam a dákót. -Sok sikert.-Mondtam egy kis mosollyal, majd, hátrébb léptem, és el kezdtem figyelni, hogyan alakul a játék. |
| | | Curara Fubuki Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Márc. 24, 2012 8:22 am | |
| Katsuro átadta a lehetőséget, így most én játszhattam Sayokoval. Igazából nem reméltem, hogy nyerni fogok. Csak a játék öröméért csináltam. Meg hogy ne azt lássák, mennyire unom. A biliárd nem az én játékom. Eljátszok vele, de nem tud hosszú távon lekötni. -Köszi. Kissé elvesztettem a fonalat,akkor most ki is jön? Kérdőn néztem Sayokora. | |
| | | Moriya Sayoko Diák
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 04, 2012 6:30 pm | |
| //elnézést, és szerintem a golyókat ne számoljuk mert megint belekeveredtem, vagy ha valamelyikőtök tudja számolni az is jó, de nekem úgy tűnik nem megy//
- Akkor tehát most én az ő helyére megyek be - mondta Fubukinak, akinek kérdő tekintetéből csak tippelni tudott arra hogy mit nem értett - te pedig az enyémbe, így előnyhelyzetben van. Lökjél először Félre húzódott hogy Fubuki hozzáférhessen az asztalhoz | |
| | | Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Dec. 15, 2012 6:34 pm | |
| Most, hogy el jött a hidegebb idő sokkal jobban fel öltöztem. Persze melegen és minden rózsa ruhadarabom rózsa szín volt. El is gondolkoztam mikor meg pillantottam magam az egyik tükörben. ~Hmm nem túl Barbie babás így? Lehet kicsit változtatnom kéne a ruha táramon. Talán majd vehetnék pár fekete ruha darabot is, csak abból nem emelkedik ki a hajam színe. Hát még meg kell gondolnom. Ki néztem az ablakon és néztem ahogy esik a hó. ~Most már itt vagyok egy ideje és nem mondhatnám, hogy sok barátom van. | |
| | | Clayton Williams Diák
Hozzászólások száma : 168 Join date : 2012. Oct. 23.
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Dec. 15, 2012 7:24 pm | |
| Már jó pár napja, hogy be kellet iratkozzak ebbe a suliba... semmi kedvem nem volt.. evégre egy rakás szemét jár ide.. és még szabályok is vannak. Ha nem tartom be kivágnak és az nem lenne túl fényűző a számomra. Majd igyekszem visszafogni magam, hogy ne öljek meg senkit. Mint mindig ma is ellógtam az órákat és körbejártam a sulit unalmamban, végül a kollégium társalgójában kötöttem ki egy könyvel a kezemben...Művelődünk egy kicsit. Jobb dolgom úgysincs egyenlőre. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 16, 2012 12:51 pm | |
| Mikor el fordultam az ablaktól észre vettem, hogy annyira el kalandoztam, hogy észre sem vettem a fiút aki ott olvasott nem messze tőlem. Nem akartam meg zavarni az olvasásban ezért inkább nem szólaltam meg. De észre vettem, hogy a ruhám színe és az ő haja színe meg egyezik. ~Azt hiszem még is le kell cserélnem a ruha táram. Így egy kicsit bizarr, hogy itt egy rózsa szín hajú fiú. Kisé nyernek tűnik első rá nézésre, de lehet, hogy igazából rendes fiú. | |
| | | Clayton Williams Diák
Hozzászólások száma : 168 Join date : 2012. Oct. 23.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 16, 2012 2:54 pm | |
| Elég rendesen belefeledkeztem a könyvbe.. elég jól megírt horror sztori, de félbeszakítottak. ahogy az lenni szokott a hajam nem éppen hétköznapi színe bökte pár izomagyú csőréz, akik kötözködni szerettek volna. Nemes egyszerűséggel ignoráltam őket, mivel még tartom magam a szabályokhoz. Ez viszont bökte a csőrüket és a vezérbunkó megérintette a vállamat.... így szimplán lefagyasztottam a kezét a válláig amitől berezelt és futás lett a vége.. elég hangos volt, fel is hívta az ott lévők figyelmét de nem érdekelt, csak leporoltam a vállam amihez a mocskos kezével hozzáért. Lettem a könyvet és a közeli automatához mentem egy epres jégkrémért.. visszafele pillantottam meg egy rózsaszínbe öltözött lánykát... elég szép teremtés.. Kacsintottam egyet mikor tekintetünk találkozott, majd helyet foglaltam az eddigi helyemen és elkezdtem elfogyasztani a jégkrémemet. | |
| | | Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Dec. 22, 2012 7:35 pm | |
| Kicsit meg rémültem mikor a fiúra rá szálltak és bár nehézkesen, de végül odébb mentem. Nem akartam bajba kerülni, de úgy éreztem tennem kellene valamit. Gondoltam be vetek egy adag tündér port az talán segít. De mire rá szántam magam a fiú meg oldotta dolgot. Majd rám nézet és kacsintott. Ettől kissé el vörösödtem és zavartan félre néztem. Nem tudtam mondjak-e valamit csak félve tekingettem rá még mindig vörösen. | |
| | | Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Dec. 23, 2012 7:31 am | |
| Mivel semmi dolgom nem volt és a szobámban valószínűleg szétuntam volna a fejem, gondoltam benézek a társalgóba, hátha találkozok pár ismerős arccal. Amint beléptem az ajtón, három züllött külsejű srác jött velem szemben siető léptekkel és az egyik meglökte a vállamat, amint elhaladt mellettem. Utána akartam szólni, de aztán meglepődtem, mikor megláttam, hogy az egyik karja le van fagyasztva. ~ Biztosan olyannal kezdett ki, akivel nem kellett volna. - gondoltam. Miután a három srác eltűnt a sarkon, körülnéztem, hogy találok-e valami ismerőst... és ekkor megláttam Atsumit és gyorsan az ajtó melletti automata mögé bújtam épp annyira, hogy ne lásson meg. ~ Gyönyörű, mint mindig... - gondoltam és újra azt a furcsa érzést kezdtem érezni a mellkasomban, a szívem hevesebben kezdett dobogni. ~ Felejtsd már el őt! - szidtam le aztán magamat. ~ Megvolt rá az esélyed, de elcseszted! Ennyi! Aztán észre vettem, hogy Atsumi elpirult és azt az blak alatt ülő furcsa, rózsaszín hajú fiút nézi. Erre hirtelen dühös lettem, de igyekeztem lenyugtatni magam. ~ Ő már nem a tiéd, úgyhogy csak nyugodj le! Kár, hogy a józan eszem és a szívem csak ritkán ért egyet egymással. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |