Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Társalgó

Go down 
+18
Erika Bayerlein
Egami Daisuke
Aisha
Ikumi
Natria Hamachi
Narazaki Ryuko
Clayton Williams
Chou Atsumi
Moriya Sayoko
Elfie McSnow
Fujiko Mika
Akaki Kaede
Mordon Ismur
Alexander Flash
Mitsui Yua
Kluzgor
Curara Fubuki
Aono Tsukune
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 4:20 pm

A válaszára bólintottam egyet, majd csendben megvártam hogy befejezze a pakolást, közben oldalra tekintettem Fubukira, és csak elmerültem az arcában, vagy épp a tekintetében ha visszanézett. Ezután oda sétáltam az asztalhoz. Meglehetősen kedves volt, hogy mindent rendesen oda pakolt.
-Kösz.-Mondtam végül, és megfogtam az egyik dákót, és oda fordultam Fubukihoz.
-Szeretnél kezdeni?-Kérdeztem egy halvány mosollyal, ami gyorsan el is tűnt, amint megkaptam a választ.
Vissza az elejére Go down
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Hozzászólások száma : 206

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 6:42 pm

A lányra csak egy pillanatra néztem. Egész kedvesnek tűnt, de én meg még mindig nem vagyok az a beszélgetős alkat. Hagytam Katsurot kommunikálni. Mire ő felkészült a játékra, én már meg is fogtam az egyik dákót.
-Kezdj Te.-feleltem egy apró mosollyal.
Nekitámaszkodtam az asztalnak és vártam, hogy elkezdje a játékot.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Hozzászólások száma : 336

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 7:06 pm

Sayoko azon kapta magát hogy egyre többet szegeződött tekintete a játékosokra mint magára a játékra. Ami azt illeti valahányszor végignézett rajtuk a maradék életkedve is el akarta hagyni, ez nem volt így rendjén. A rövid mosolyokból amit egymásnak küldtek úgy tűnt hogy közeli barátok vagy rokonok lehetnek, de nem győzte nem észrevenni hogy mennyivel csendesebbek mint a többség, illetve hogy valami nem is egészen van rendbe közöttük. Ahogy jobban megnézte a helyzetet végre rá is jött hol volt az a bizonyos kutya elásva: ha egészen kicsivel is de mintha a fiúnak nagyobb lett volna a lelkesedése a játék iránt. Néhány perc vívódást követően tett néhány lépést feléjük és megállt egy-két méterrel a lány mögött, aki csak egészen picivel tűnt magasabbnak nála és az is mindössze a haja miatt
- Hé... - mondta elég halkan hogy mindkettejük meghallja és észrevehetetlen se legyen - nem akarlak titeket zavarni de... nos mondjuk hát nem egészen tűnik úgy mintha túl jól éreznéd magad. Minden rendben van, ugye nem az zavar hogy itt vagyok?
Abban az esetben ha nem kapott választ tekintete a fiú felé fordult kérdően, remélve hogy legalább ő mond valamit helyette
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 8:01 pm

-Hát jó.-Mondtam, miközben végig tekintettem az asztalon, igaz, még el se lőttem az első labdát, de végül is hozzá kezdtem, egy erős lökéssel. Azután elkezdtük játszani a játékot. Én valamivel jobban játszottam mint ő, de azt hiszem ez érthető, hisz ő nem volt túl nagy rajongója, a játéknak, meg amúgy is kérlelnem kellett, szóval valószínűleg a motiváció is hiányzott. Ennek ellenére jól éreztem magam, bár Sayoko biztosan nem láthatta az arcomon. Aztán egyszer csak oda lépett hozzánk, és fel tett egy meglehetősen érdekes kérdést. Pislantottam egyet-kettőt, de hagytam, hogy Fubuki válaszoljon.

Vagy ha esetleg nem tette meg, akkor ismételten én szólaltam meg. Kicsit furcsának találtam, hogy ilyen sokat kell beszélnem, és nem Fubukihoz.
-Nem, nem zavarsz... Ne aggódj miattunk, mi egyszerűen ilyenek vagyunk...-Mondtam egykedvűen kissé félreértelmezve a kérdést, mert hát én azt hittem, hogy azért gondolja, hogy nem élvezzük, mert az arcunkon nem látható a boldogság, egyértelmű jele. Még akkor is ha a kérdést neki célozta és nem kettőnknek.
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Hozzászólások száma : 259

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 8:05 am

Elfie igazán imádnivaló kislánynak tűnt. Máskor kicsit zavar, ha valaki kicsit hiperaktív, de őt valahogy nem tudtam utálni érte. Viszont kezdtünk kicsit sokan lenni a társalgóban.
-Értem. Mit szólnál hozzá, ha felmennénk hozzám? Játszanánk valami társasjátékot, vagy videójátékot.
És ezt most kivételesen minden hátsó szándék nélkül ajánlottam fel. Büszke vagyok magamra.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 8:10 am

Csendben figyeltem, ahogy Katsuro elkezdte a játékot. Aztán egyszer csak mögém lépett az előbbi lány és érdeklődött, hogy mi a problémám. Nem igazán tudtam, mit mondjak neki. Ha ismerne, akkor értené a dolgot. Végül mielőtt válaszolhattam volna, Katsuro megtette helyettem. Végül megfordultam és a lányra néztem.
-Jól vagyok, nincs semmi baj.-feleltem kedvesen.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 9:39 am

Először ismét csak a fiú válaszolt a lány helyett, tudtára hozva hogy nincs oka aggodalomra mivel ők ilyenek, aztán a lány végre megerősítette hogy jól van. Sayoko most elég mélabús képet vágott, magából kiindulva úgy vélte hogy a szavak nem jelentenek túl sokat, elvégre pont hogy ő volt az a bizonyos 'bajban sincs semmi bajom' típus. Így hát segíteni szeretett volna miközben bagoly mondja verébnek érezte a helyzetet. Szólásra nyitotta száját majd meggondolva magát becsukta és zavartan maga elé meredt. Miután percekig nem mozdult, bólintott és az egyik fotelhez sétált hogy bele üljön
~Ez nem jött össze, de béna vagyok~
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 1:37 pm

Mivel úgy tűnt Fubuki nem válaszolt így végül én szólaltam meg, és mondtam el a helyzetet. Ezután ő is megerősítette. A lány maga elé meredt, mintha hirtelen szoborrá változott volna. A dákót lassan a lábamhoz eresztetem, és rátámaszkodva figyeltem, mígnem hirtelen bólintott. A fejemet kissé oldalra billentettem, majd Fubukira tekintettem, és vissza a lányra. Kicsit furcsa volt, nem olyan beszédes mint a többiek. Úgy döntöttem, hogy jobb ha ellenőrzöm, hogy vele is minden rendben van. Kicsit közelebb sétáltam.
-Na és veled mi van? Kicsit lehangoltnak tűnsz.-Mondtam, egy kis kedvességet erőltetve a hangomba, hogy ne legyen olyan szürke mint eddig.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openSzer. Feb. 15, 2012 8:15 pm

Miután röviden szót váltottam a lánnyal, visszatértem a biliárdhoz. Közben Katsuro próbálta szóra bírni őt. Kissé szokatlan ez tőle. De gondolom próbál jó benyomást tenni. Addig én löktem egyet. Szokás szerint nem túl jót. Kicsit meg is akadt a dákó vége az asztalban. Megijedtem egy pillanatra, hogy felszakítom, de nem történt baj.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openCsüt. Feb. 16, 2012 4:54 pm

- Nos... hát... - piszkálta meg a haját zavarában - tudod, azt hittem hogy valami gond van... nem tűntetek vidámnak, de szerintem csak velem volt megint baj és rosszul értettem... vagy valami hasonló
Kicsit ideges volt, s valami megoldást keresve körbe nézett a helyiségben, megpillantva a lány kicsit ügyetlen ütését. Nyomban felvillant a mosolya és oda lépett hozzá
- - mondta neki halkan és picit óvakodva, noha egész barátságosan - egy kicsit görcsösen csináltad. Szeretnéd ha megmutatnám hogyan a legjobb? Nem vagyok ebben a játékban olyan rossz... szóval mivel a barátodnak jól megy, szívesen segítenék neked
Ez az, igen ez volt a tökéletes alkalom hogy elterelje önmagáról a figyelmét, remélte hogy bejön, mellesleg tényleg örült volna ha segíthet
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openCsüt. Feb. 16, 2012 5:08 pm

Vagy nagyon zavarban volt a jelenlétünktől, vagy pedig elkerülte a válasz adást. Nem tudtam eldönteni, úgyhogy csak bólintottam, és visszaléptem éppen mikor Fubuki elrontotta. Úgy tűnt kijött a gyakorlatból. Lehet előröl kell kezdeni, az oktatást. Ekkor azonban a másik lány oda lépett Fubukihoz és felajánlotta a segítségét. Kicsit félre billentettem a fejem, de csak egy pillanatra, és hagytam, hogy Fubuki eldöntse szeretne e segítséget vagy sem, közben végig néztem a téren. Igaz a lökése nem volt túl jó, de ahhoz elég volt, hogy olyan helyre küldje a fehéret ahonnan nem igen tudok belőni egy golyót sem.
-Hmm... Lássuk csak.-Mindenesetre megpróbálkoztam az egyik golyóval, és persze nem sikerült, de lyukra állítottam legalább.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openCsüt. Feb. 16, 2012 5:57 pm

Az ügyetlenségemnek köszönhetően a lány kihasználta az alkalmat, hogy segítsen a következő lökésben. Nem igazán volt okom visszautasítani, legalább lehetőséget adok neki a barátkozásra.
-Hát...oké. Rám fér még egy kis gyakorlás.-fogadtam el végül az ajánlatot.
Persze előbb hagyni kell Katsurot lökni. Aztán jövök csak én. Amint lökött, megint az asztalra emelem a dákót és várom, hogy a lány miként akar segíteni.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openCsüt. Feb. 16, 2012 6:23 pm

Sayoko megkönnyebbült amikor nem küldték el, így legalább csinált valamit és talán egyszer majd hasznosnak bizonyul a segítség. Tehát amint Jason befejezte a körét, fogta a krétát és a dákót majd rendbe szedte a dolgokat. Végül kézbe vette az ütőt és megpróbálta hogyan áll benne, mivel ő korábban azt használta amelyiket most Jason
- Hadd lássam a kezeidet - fogta volna meg Fubukiét, s ha vonakodott elmagyarázta - szeretném összehasonlítani őket, hogy utána megmutathassam neked hogyan áll a legjobban kézre
Amint sikerült rávenni, óvatosan összeérintette a tenyerüket és máris megérezte rajta keresztül a szívverését, kellemetlen. Gyorsan a lényegre koncentrált, majd picit megtapogatta az ujjait és úgy találta hogy nagyjából hasonlít az övéhez
- Ezzel nem hiszem hogy gond lesz - mondta és Fubuki kezébe adta a dákót, aztán saját kezeivel rásegítette a lányét a megfelelő fogásra, a másikat pedig ugyebár a biliárdasztal szélére - ne aggódj, ezúttal még én irányítom, szóval most csak arra kell figyelned ahogy mozgatom a kezeidet
A dákót ezután Fubuki kezére igazította és néhány szóban elmagyarázta hogyan tudja így a legkönnyebben beállítani az irányt
- Ha emlékszel még hogy az imént milyen erősen lőttél és hogyan állt a fehér és a célgolyó, akkor most figyelj milyen erősen ütöm meg
Szinte a fülébe mondta már, köszönhetően annak hogy elérkezve a lövés pillanatai elé, be kellett állnia közvetlenül mellé. Egy pillanatra elfogta a feszültség, mivel megérezte a lány vérének illatát, aki valljuk be nem volt egy rossz lélek, így az aroma eléggé felhozta Sayokoban az éhséget. Egy pillanattal később sikerült összeszednie magát és megmozdította Fubuki kezeit, megigazította, majd ellökték a labdát. Gyorsan el is lépett és vett néhány mély levegőt, örülve annak hogy nem csinált marhaságot. A fehér golyó elérte a célpontot, ami engedelmesen lepattant az asztal túl széléről, majd pedig eltűnt a rendeltetett lyukban
- Jobban érzed már hogyan működik? - kérdezte, s hozzátette - a következő körben beállítom a fogásod, a lövést azonban ha elég magabiztosnak érzed magad, már rád hagyom
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 8:40 am

Csendben figyeltem, ahogy az új lány tanítgatja Fubukit. Egy kicsit el kell gondolkodnom, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a nevét. Kicsit megvakargatom a kobakom, de úgy döntöttem, megvárom, a lökést. Egész jól csinálja, nos nálam mindenképpen jobban. A golyót be is löki, amit én szerettem volna a következő körben, de hát mit tehetnék, ez egy ilyen játék. Meg volt a lökés, szóval itt volt az ideje megszólalnom.
-Szép volt... Um... Még nem mutatkoztunk be. Én Jason Katsuro vagyok. Szólíts Katsuronak.-Normális esetben most jött volna a kéznyújtás, de egyrészt én nem jellemző rám, másrészt meg, jött a második lökés, nem akartam ezzel félbeszakítani.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Hozzászólások száma : 118

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 7:50 pm

Hozzád? - gondolkodott el egy pillanatra - Az nagyon nagyon jó ötletnek hangzik, kíváncsi vagyok milyen társasjátékokat ismersz és milyenek azok a videó játékok! Merre van a szobád? Mikor indulunk?
Elfie izgatottam mozgatta a füleit, s levezetésképpen felszedte a rekaméról a rajzolószereit. Ő készen volt az indulásra

/folytatás Mika szobájában?/
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openSzomb. Feb. 18, 2012 7:47 am

Figyeltem, ahogy a lány előkészül a dologhoz. Ez után a kezeimet akarta megfogni. Kissé vonakodtam engedni, mivel lány még nem fogta a kezemet, a mamámon kívül persze. De más lány még nem. Végül amikor elmagyarázta miért, engedtem.
-Oké...
Nem igazán éreztem semmit, csak féltem. Hamar eleresztett és a kezembe adta a dákót, majd segített beállni. Így persze elkerülhetetlen volt, hogy megint hozzám érjen és közelebb jöjjön. Lassan nyeltem egyet. Tényleg ennyire zavar egy másik lány közelsége? A végén már a fülembe suttogott. Vissza kellett fogjam magam, nehogy megfagyasszam zavaromban. Ő az előttünk lévő dolgokra figyelt, így nem látta, hogy a legördülő izzadságcseppek a lábaimon megfagynak. Aztán hamar kiolvadtak, mikor végül teljesen a magam ura voltam. A lökés jól sikerült, köszönhetően a lány segítségének. A kérdésére csak bólintottam. Inkább megpróbálom egyedül, minthogy megint közel kelljen engednem magamhoz.
-Fubuki...Curara Fubuki.-mondtam halkan a nevem, amikor Katsuro is bemutatkozott.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openSzomb. Feb. 18, 2012 10:34 am

Sayoko képtelen volt nem észrevenni Fubuki hevessé váló szívverését, minél közelebb került hozzá. Rosszul érezte magát amiért ilyen hatással volt rá, pillanatnyi éhségét követően pedig már megalapozottnak érezte a lány feszültségé. Elfogta a bűntudat hiszen démonvért még soha nem akart kóstolni, most mégis kifogott egy jó lelket a sok közül. Eléggé zavarta hogy Fubuki aggodalmainak jó oka volt, szerette volna megnyugtatni hogy minden rendben, de elképzelése sem volt hogyan magyarázza el
- Sajnálom - mondta neki néhány pillanattal a lövés után
Azt remélte hogy ebből megérti a lány hogy észrevette a reakcióját és hogy nem azt akarta kiváltani belőle, jobb ötlete nem volt amit mondhatott volna neki
- Ó, az én nevem Moriya Sayoko - mutatkozott be végre ő is, ám furcsállta a helyzetet - furcsa nevetek van, a tiéd külföldi pedig nem látszol annak, te pedig... hát, inkább vagy egy csendes havas táj mint egy hóvihar. Persze előre tudni hogy ki milyenné válik ahogy felcseperedik, nehéz...
Ajkai elé tette kezét márt rájött hogy udvariatlan volt, ráadásul be kellene állítania Fubuki fogását. Szótlanul bólintott magának és vissza lépett a lányhoz, majd gyengéden de határozottan igazított a majdnem tökéletes pozíción
- Gyorsan tanulsz - mosolygott rá, aztán hátra lépett és az asztalra szegezte tekintetét
Úgy vélte hogy jobb ha nem nézi szegény Fubukit, biztosan csak zavarta volna a játékban, márpedig éppen azért segített hogy a billiárd egy kicsit lazítson a lány hangulatán
- Hajrá - bátorította halkan, ám lehet túl halkra sikerült ahhoz hogy meghallja
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openSzomb. Feb. 18, 2012 5:58 pm

A bemutatkozást követően Sayoko megjegyezte, hogy a neveink mennyire elütnek tőlünk, amire csak megrántottam a vállam.
-Apám angol.-Mondtam nemes egyszerűséggel, nem is törődve azzal, hogy ő nem beszéd témának szánta, hanem csak tudatlanul megjegyzett, ami elég hamar kiderült. Nem is folytattam tovább a gondolat menetet inkább azt figyeltem, hogyan tanul Fubuki. Néha feltekintettem Sayakora is de nem igen tudtam mit mondhatnék, kicsit furcsa volt. De kivertem a gondolatokat a fejemből, és vissza tekintettem a játék térre.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openSzomb. Feb. 18, 2012 10:21 pm

Sayoko bocsánatot kért, bár nem igazán értettem, miért. Én voltam zavarban, de az az én saját problémám. Ő pusztán a közelségével segített rá. De emiatt nem hibáztattam.
-Semmi gond.-vágtam rá végül, hogy ne érezze rosszul magát.
Hallgattam, amint a neveinket elemezgeti. Valóban nem vagyok olyan jellem, mint egy hóvihar. De ez csak egy név. Vagy mégsem? Végül megint oda jött, hogy segítsen, de most csak futólag.
-Köszönöm.-feleltem, mikor megdicsért.
Ellöktem a golyót és valóban jobban sikerült, mint korábban. Nem ment ugyan be a lyukba, de a lökés maga jó volt. Örültem neki, bár nem vagyok az az ujjongós típus. Csak mosolyogtam.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 1:38 am

Sayoko nehezen tudta csak félretenni bűntudattal elegyített gondolatait, csak elképzelései lehettek arról hogy Fubuki mennyi időt tölthetett az emberi világban és hogy az mennyire volt rá hatással, ami azt illeti talán mindkettejükre. Az ő hasonló problémái azonban más okokból jöttek elő, s inkább szakadtak a nyakába minthogy lassan telepedtek volna rá, habár utóbbiból is akadtak bőven. Nem tudott velük nem érezni rokonszenvet irántuk, legfőképpen a lány esetében aki nem kezelte olyan jól mint ahogy a fiú, aki ellenben szenvtelenebbnek tűnt nála. Gondolataiból az összeütődő golyók hangja térítette magához
- Szép volt, Curara-san - dícsérte meg, habár a megszólításon elbizonytalanodott, hiszen csak Jaon mondta hogy hívja a vezetéknevén - vagy szólítsalak inkább a keresztneveden?
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 1:16 pm

Csendben figyeltem a kettőt, míg nem a golyó el lett engedve, és folytathattam a csendes megfigyelést. A golyó nem ment be, de majdnem. Mindenesetre én csak örülhetem. Végig tekintettem a pályán, majd elgondolkodtam, miközben egy jó pozíciót kerestem. Lassan beállítottam a dákót, majd meglöktem és eltettem a kiszemelt golyót. Majd még egyet, és még egyet. Már csak kettő várt a sorsára, a 9-es és a fekete nyolcas. De a kellemetlen rész ott van, hogy egymás mellett vannak, és mindkettő a szélén, nem igen tudtam eldönteni, most mit csináljak. Aztán úgy döntöttem, hogy hagyom a két lányt is játszani, jobb ha nem kockáztatok. Így csak óvatosan elhelyeztem a fehéret az egyik falhoz, majd hátrébb léptem, és csöndben vártam a folytatást.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 6:05 pm

Nem sikerült a lökés, de dicséretet azért így is kaptam. Persze én is örültem neki, hogy nem szakítottam fel a biliárd asztalt és a lökés is egész jól sikerült.
-Köszönöm.
Aztán Sayoko rákérdezett arra, amit amúgy is mondani akartam.
-Jobb szeretem, ha Fubukinak hívnak.-feleltem kedvesen.
Közben Katsuro is lökött egyet. Ez után megint én következtem. Nagyon nem taktikáztam, csak tovább akartam gyakorolni. Kiszemeltem az egyik golyómat és ellöktem felé a fehéret, amennyire tudtam. Megint csak talált, de nem nagyon akart a lyukba menni.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 10:16 am

- Rendben van Fubuki-san - bólintott és a fejébe véste, majd rájött hogy nem vette észre Jason lökéseit, így csak az utolsó kettőt - ahogy látom közben megkopaszodott az asztal, most mutasd meg hogy mit tanultál
Megint csak odébbállt és onnan figyelte a dákót és a golyókat, Fubuki most már jól tartotta azt ellenben a golyót nem sikerült lyukba juttatni. Persze azonnal nem mehetett minden
- Vagy így vagy úgy, de mindjárt kiderül hogy ki nyeri meg - gondolkodott hangosan
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 1:42 pm

Fubuki ismét ellökte a golyót, de számomra továbbra is kellemetlen a pozíció. Vakargattam a fejem. Nem igen tudtam mi mást csinálni, mint helyezni, vagy megpróbálkozni szétválasztani a két golyót, de akkor is nagy volt annak a kockázata, hogy belököm a feketét is. Igaz nem fogadtunk, de nem igen akartam veszíteni. Ismét végig tekintettem a pályán de semmi se változott. Végül sóhajtottam, és beálltam, nem nagyon veszthetek semmit, hiszen úgy se fogadtunk. Egyszerűen meglöktem és ügyesen eltettem mind a két golyót, persze a feketét először így én veszítettem. Mindegy is...
-Nos, ennek a fordulónak vége. Akarsz még egy kört?-Kérdeztem érdeklődve, miközben piszkáltam a dákó végét.
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 6:42 pm

A Fubuki-san határ eset volt, de nem volt kedvem szólni miatta, így úgy döntöttem, jó lesz ez így is. Közben Katsuro lökött és hibázott. Előbb a feketét tette el, így veszített. Vagyis én nyertem.
-Oh...hát, előfordul.
Kicsit gondolkodtam, majd Sayokora pillantottam. Aztán Katsurora és elmosolyodtam. A lány kezébe adtam a dákót.
-Játszatok most ti. Biztos izgalmasabb egy tapasztalt ellenféllel játszani.
A választ meg sem várva rátámaszkodtam az asztalra és vártam, hogy elkezdődjék a játszma.
Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 6 Folder-open

Társalgó
Vissza az elejére 
6 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Földszint-
Ugrás: