Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Társalgó

Go down 
+18
Erika Bayerlein
Egami Daisuke
Aisha
Ikumi
Natria Hamachi
Narazaki Ryuko
Clayton Williams
Chou Atsumi
Moriya Sayoko
Elfie McSnow
Fujiko Mika
Akaki Kaede
Mordon Ismur
Alexander Flash
Mitsui Yua
Kluzgor
Curara Fubuki
Aono Tsukune
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Hozzászólások száma : 118

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 6:50 pm

Elfie egy műanyag lemezzel, egy papírlappal és egy grafitceruzával a kezében jelent meg a korábban felfedezett helyiségben, egy radír is volt nála hátha. Gyorsan kiszúrt magának egy négyszemélyes rekamét ami egy tv előtt volt, de jelenleg senki nem foglalta. Bele vetette magát és nem törődve azzal hogy fülei és farka sem voltak elrejtve, rátette a lapot a lemezre és nyomban rajzolni kezdett
Vissza az elejére Go down
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Hozzászólások száma : 259

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 7:05 pm

Épp alaposan bekajáltam és gondoltam leugrom a társalgóba. Rég jártam itt. Legutóbb Shinával futottam itt össze, aztán amikor már csak ketten voltunk, akkor elszórakoztunk egy kicsit. Végül felmentünk Shina szobájába és ott folytattuk órákon át, amit elkezdtünk. De aztán megállapodtunk abban, hogy csak alkalmanként csinálunk ilyet. Így mindketten szabadok maradtunk...
De vissza a jelenhez. Csak egy lányt láttam. Valami macskaféle így elsőre. Nem vett észre. Elrejtőztem a képességemet használva és lassan mögé sétáltam, majd gyengéden megcirógattam a füle tövét. Amikor hátra fordul, hátra lépek egyet, majd amikor megint előre fordul, finoman meghúzom a farkincáját. Aztán kuncogok és előtűnök.
-Nem vagy túl óvatos. Bárki megláthatott volna.-mondom kedvesen.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 7:48 pm

Elfie teljesen belemerült a rajzolgatásra, ami még nem igazán kezdett bármiféle kivehető alakzatot ölteni, így hát nem figyelt fel arra hogy valaki belépett mielőtt amaz el is tűnt a szemek elől. Egyszer megugrottak a fülei és felnézett, de senkit nem látott vagy hallott magán kívül, ami azt illeti akkor éppen saját magát sem. Vissza is fordult a munkájához, de nem sokkal később valaki megsimogatta a füle tövét, amik így megint csak megmozdultak. Elfie nagyon szerette a cirógatást, így hát ahelyett hogy felugrott volna dorombolni kezdett, ám abban a pillanatban meghúzták a farkincáját, amit már annyira kicsit zavaró volt. Fel is pattant a helyéről cuccait a rekamén hagyva és megfordult, de sem arra sem pedig körbe nézve nem látott senkit. Arra gondolt hogy képzelődött, míg nem valaki mégiscsak megszólalt ami egyértelművé tette hogy tényleg nem volt egyedül
- De téged nem
Elfie fülei szaporán ugrabugrálni kezdtek de nem kaptak el mozgást, aztán beleszagolt a levegőbe... és villámgyorsan a rekaméra pattant onnan pedig rávetette magát a láthatatlanságra, ahonnan egy-két másodperce a szagot érezte. Tulajdonosa azonban nem biztos hogy ott volt amely esetben négykézláb érkezett a padlóra majd felegyenesedett és ismét beleszippantott a levegőbe

Ha véletlenül még ott volt és sikerült fellöknie, akkor diadalittasan elkuncogta magát és levonta az alapvető következtetést
- Megvaaaaagy!
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 7:59 pm

A lányka nem volt ijedős, ez tetszett. Próbált szimatolva megtalálni. Vajon a macskáknak is van olyan jó a szaglásuk, mint a kutyáknak? Felém ugrott, de félre léptem az útjából. Másodjára viszont úgy álltam, hogy hagyhatom magam leteperni, mert egy fotelban fogunk földetérni.
-Gyere,cic-cic-cic.-cukkolom kicsit kuncogva.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 8:34 pm

A macskáknak talán nem volt de a macskadémonoknak úgy tűnt bizonyára, mert Elfie amint elcsípte a lány parfümjét, arckrémét, vagy hasonló illatát már szökkent is elképesztő sebességgel. Talán a szaglása nem volt halálosan pontos de az izmai éppen úgy engedelmeskedtek neki ahogyan azt Elfie akarta, tehát amint a lány ott volt ahol be akarta őt várni ő már a fotelbe is repült vele, ami a megérkezésükkor nagyot puffant. Nagyon élvezte a bújócskázós játékot és picit bánta hogy már vége is volt
- Nya~ - hallatta és bele kapaszkodott a lányba - elkaptalaaaaaak! Ez muris kis játék volt, muszáj lesz majd egyszer megismételni!
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 8:44 pm

Hagytam magamat elkapni. A cicalány letepert a fotelba és örült is a sikerének. Tetszett neki a bújócska. Bár csak meg akartam tréfálni, nem feltétlen játszani vele.
-Örülök, hogy tetszett.
Nem mozdultam, kivártam, míg magától mászik le rólam. Míg rajtam van, meghúzom megint a farkincáját és nevetek.
-Amúgy komolyan mondtam, nem kéne, hogy meglássák, mi vagy. Nem mintha engem érdekelne a házirend. De gondoltam téged talán igen.-mondtom neki kedvesen.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Jan. 30, 2012 9:04 pm

- Nyáhá imádtam! - mosolygott a lány arcába
Elfie nem zavartatta magát elvégre jól elvolt az új helyén, a lány azonban nemsokára meghúzta a farkincáját mire az válaszképpen rátekeredett a csuklójára aztán elengedte. Megint csak kuncognia kellett, ezúttal a szerinte ötletes "ellentámadáson". Végül lepattant róla és a fotelről, kihúzta magát és egyetlen szempillantás alatt végigmérte a diáktársát
- Nem olvastam semmiféle házirended - kulcsolta össze kezét a háta mögött, s lehunyt szemmel folytatta - engem Elfienek hívnak, ugye tudod hogy nagyon aranyos lenne a hajadban egy hatalmas rózsaszín masni?
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openKedd Jan. 31, 2012 6:48 pm

A lány leugrik rólam, majd be is mutatkozik.Tehát Elfie a neve. Igazán aranyos kiscsaj. De nekem...masni? Méghozzá rózsaszín? Hát, érdekes ötlet.
-Az enyém pedig Mika. Biztos igazad van, de szerintem annyira nem illene hozzám.-válaszolom kedvesen.
Felülök a fotelben és végigmérem a leányzót.
-A házirend szerint a diákoknak emberi alakjukban kell maradniuk. Engem ugyan nem izgat a dolog. De te amolyan jó kislánynak tűnsz, aki betartja a szabályokat.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openKedd Jan. 31, 2012 6:56 pm

- De jó neved van! - lelkesedett és már erősködött is - De egy masni akkor is illene hozzád, talán nem egészen rózsaszín hanem valami sötétebb...
Gondolkodni kezdett a megoldáson, s közben Mika elmagyarázta hogy mit is értett a szabályos dolgok alatt. Elfie elpirult és megvakarta a fejét, mert most valami rémleni kezdett neki az átváltozós dologról
- Az nem hangzik túl jól - jutott a szomorú következtetésre, amit lehervadó fülei elegendően kifejeztek hát még szeme bánatos csillanása - én szeretnék jó kislány lenni de valamiért nem tartanak annak... talán mert rossz vagyok a szabályokkal?
Kíváncsian nézett vissza a lányra mintha ebből megkapná a választ a kérdésére
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openKedd Jan. 31, 2012 7:06 pm

Elmosolyodtam, amikor megdicsérte a nevemet. Aztán tovább erősködött a masnival. Nem zavart, mert aranyos volt.
-Talán valami sötétebb szín. Fekete, vagy sötét lila...-próbáltam egyetérteni valamennyire.
Felálltam és közelebb sétáltam hozzá, majd lassan felényúltam és megint megvakargattam a füleit.
-Ugyan. Csak tartsd fent az emberi alakod és ne mondd el senkinek, hogy mi vagy. Ezt nem olyan nehéz betartani.
Mondom én, akiről a suli minimum fele tudja, hogy vámpír. De kit izgat? Akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openKedd Jan. 31, 2012 7:36 pm

- Nya~ - fejezte ki nem teljes egyetértését - a fekete túl sötét lenne hozzád... inkább a sötétlila vagy olyan kicsit szürke keverve a tompa világoskékkel...
Ismét csak belemerült a színek kényes és hatalmas világába, próbálva megsaccolni hogy melyik illene leginkább Mika hajához és úgy az egész valójához is. De a lány most is felébresztette a gondolataival és nem is akármilyen módon
- Dehogyis nem nehéz - mondta rosszkedvűen és a gyűrűjével eltüntette a farkincáját
Fülei azonban ott maradtak és nem akarta őket elrejteni a haja közé, főleg nem hogy éppen Mika volt elfoglalva velük aminek legjobban éppenséggel ő örült
- Légyszíves ne hagyd abba! - kérlelte és odabújva mellé dorombolni kezdett, Chrystal sem volt ilyen figyelmes Elfie fülei iránt
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 5:08 pm

Végül is a sötét lilában sikerül egyetérteni, de látom rajta, hogy nem adja fel, míg ki nem találja a nekem való színt. Ha ez örömet okoz neki, én nem tartom vissza.
-Igen? Miért nehéz?
A farkincáját eltűntette, de a fülei maradtak. Biztos azért, mert tetszett neki, amit csináltam.
-Ennyire jól esik?
Le sem tagadhatná, hogy macskaféle. Csak mosolygok és játszadozom tovább.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 5:55 pm

- Nehéz! - nyomatékosította - hiszen ki ne mutogatná ha ilyen szép fülei lennének? Ugye nem azt akarod mondani hogy csúnyák?
Csalódottan pislogott Mikara és egy pillanatra még a dorombolása is abbamaradt, azonban lehetetlen volt hogy ne sikerüljön hamar megnyugodnia, fülei tehát ismét vidáman mocorogni kezdtek
- A nővérkém nem szereti ha a füleihez nyúlnak - mondta kis szüneteket tartva a dorombolás közepette - ő a füleit se szereti, szerintem inkább akarna ember lenni. Pedig szép fülei vannak!
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 7:44 pm

-Ugyan dehogy! Nagyon szépek és aranyosak.-felelem kedvesen.
Kicsit felizgatta magát, pedig nem kellett volna. De legalább hamar lenyugodott és élvezte tovább a fülbabrálást.
-Ő is ide jár?-kérdeztem rá a nővérére.
Biztos aranyos a nővére is. De az is lehet, hogy a lány szöges ellentéte.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 10:44 pm

- Nyá megmondtam én! - ujjongott - nekem bizony gyönyörű és aranyos füleim vannak!
Ahogy felcsattant olyan hirtelen nyugodott meg és dorombolt tovább elégedett kiscica módjára. Purr purr. Elfie most nagyon örült a simogatásnak, senki nem akarta megsimogatni a fejét, hát még a füleit melyeket mindig muszáj volt valamiképpen elrejtenie. Így volt már csak ez
- Igen ide jár - válaszolta elgondolkodóan és picit szomorkásan - de nem jutottam be a szobájába mert biztos nincsen bent, pedig olyan nagyon hiányzik. Még a karácsonyi ajándékomat is oda kellene neki adnom pedig...
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openCsüt. Feb. 02, 2012 6:16 pm

Tényleg olyan volt, mintha egy kiscicát simogatnék. Már azon kezdtem gondolkodni, hogy felviszem a szobámba és velem fog lakni. Aztán feleszméltem, hogy ez nem egy kiscica, hanem egy démon. Aranyos, de akkor sem kezelhetem állatként. Mégha a simogatást élvezi is.
-Próbáld meg este. Addigra általában mindenki visszatér a szobájába. Vagy legalább a koleszba.-mondtam kedvesen.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openCsüt. Feb. 02, 2012 6:30 pm

- Igazad van! - csattant fel megint - Előbb vagy utóbb vissza kell mennie oda és miért éppen nem este? Nem szeretem amikor kerüüül... neked is van nővérkéd?
Gyorsan váltakozott vidámról szomorúra majd vissza, hát Elfie már csak így viselkedett annyi mindennel ami a fejében forgott. Főleg a nyugodt dorombolás és hangos beszéd volt nagy ellentét
- Jaj de jó jaj de jó
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openPént. Feb. 03, 2012 6:36 pm

-Nem, én egyke vagyok. Néha örülök neki, máskor meg nem.
Tovább kényeztettem a fülét. Kíváncsi voltam, megunja-e valamikor. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy csinálhatnánk valamit.
-Nem megyünk el valahova? Vagy játszhatnánk itt is valamit.
Kíváncsian várom a választ, közben nem hagyom abba a fülvakargatást sem.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openPént. Feb. 03, 2012 8:44 pm

- Jaj de kár - hervadtak le fülei egy pillanatra, majd ismét ugrabugrálni kezdtek - na és szüleid azok ugye vannak?
Elfie nem úgy látszott mint aki egyhamar megunná a fülvakarást hiperaktív kacajai és hangtónus emelkedései ellenére is. Chrystal vele ellentétben sokkal kuksolósabb és antiszociálisabb volt, amit ő nagyon sajnált mert szerette volna ha több kedve lett volna hogy vele legyen
- Valahova? - álltak meg fülei is a kérdésre - Hova? Játszani jó és én bizony sok érdekes játékot ismerek! Milyet szeretnél?
Fujiko Mika
Diák
Fujiko Mika

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openSzomb. Feb. 04, 2012 8:04 am

-Szüleim azok vannak. De ők nincsenek itt.-feleltem mosolyogva.
Igaz, a szüleim mit is keresnének itt? Ez egy iskola. Egyikük sem tanár. De nem is baj, ez egy suli kolesszal. Ide nem kellenek szülők. Had legyünk egy kicsit szabadok.
-Nem tudom. Mit szeretsz játszani?
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openPént. Feb. 10, 2012 8:35 pm

- Lássuk csak - gondolkodott el játszott komolysággal, aztán elmosolyodott - szeretek barátkozni, szeretem a társasjátékokat, szeretek rajzolni, szeretek úszni, szeretek ugrabugrálni, szeretek nézelődni aztán lerajzolni amit láttam... na és lerajzolni amit gondolok... nagyon szeretek rajzolni! De szeretek örömet okozni másoknak is, talán az egyik kedvenc játékom
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Hozzászólások száma : 336

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 3:03 pm

/minden fentitől más időben - Sayoko, Jason és Fubuki hogy az esetleges félreértéseket elkerüljük/

Egy hétköznapi téli délután volt, a diákok többsége vagy órán vagy pedig a szabadban töltötte idejét, no persze volt akinek más dolga akadt ezeken kívül. Sayoko esetében a társalgó egyik biliárdasztala volt a megoldás a szabadidejére, mivel pedig ritka számba menően egyedül volt ebben a helyiségben, kénytelen volt egyszemélyes játékkal tölteni az időt. Egy idő után persze unalmassá vált, amit úgy próbált megoldani hogy úgy tett mintha nem egyedül lenne és eljátszva egy ellenfél szerepét megvívott önmagával. Elismerte hogy ez furcsa ötlet volt, de egészen hamar belejött a szerepjátszásba és gondolatban még megjegyzéseket is váltott az elképzelt szakállas öregúrral. Amikor ismét kikapott elméje szüleményétől aki a sima golyókkal játszott, végre ezt is megunta, s ötlet híján tanácstalanul tette a dákót a billiárdasztalra
Vendég
Vendég

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 3:20 pm

Szép lassan lesétáltam a lépcsőn, mögöttem pedig Fubuki. Úgy terveztem, hogy talán ma biliárdozhatnánk egyet kettesben, hiszen már egy ideje megtanítottam, de az idén még egyszer sem játszottunk. Mivel úgyis unatkoztunk sikerült rá vennem. Éppen leértünk a földszintre, amikor is megpillantottam Sayokot pislantottam egyet, úgy tűnt éppen végzett, szóval azt hiszem nem kell megállnunk. Mindenesetre udvariatlanság lenne csak úgy oda menni és elkezdeni, így hát oda léptem.
-Üdv... Te játszol még? Vagy jöhetünk?-Kérdeztem, kicsit egyszerűen, de hát ilyen vagyok
Curara Fubuki
Diák
Curara Fubuki

Hozzászólások száma : 206

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 3:53 pm

Katsuro elég sokat kellett győzködjön, hogy menjünk már le biliárdozni. Nekem ma valahogy nem volt kedvem hozzá. Bár tény, hogy jobb ötletem ma nekem sem volt arra, mivel foglaljam el magam a szobában. Végül belementem. Szép lassan lesétáltunk a társalgóba, ahol egy lány épp befejezte a biliárdozást. Udvariasan intettem felé egyet, míg Katsuro rá is kérdezett, hogy játszik-e még.
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Hozzászólások száma : 336

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 4:12 pm

Alig hogy befejezte a játékot egy fiú lépett be a helyiségbe, akit egy hozzá hasonló kaliberű lány követett. A páros felkeltette a figyelmét mivel szerinte elég búskomoran festettek, talán a látvány éppen ezért passzolt is. Sayoko enyhén meghajolt üdvözlésképpen, s kettejük közül mindössze a fiú szólalt meg, bár lehetséges ha ezt a lány tette volna, akkor az is hasonlóan hangzott volna. Valljuk be, kissé lehangolóak voltak a mindennapi fecsegő és vidám diákokhoz képest, majdnem mint egy kórház
- Nem, már befejeztem - rázta meg a fejét és készségesen felpakolta a golyókat az asztalra, úgy adva át nekik ahogy ő is szerette volna átvenni - jó játékot
Úgy döntött hogy itt marad és elnézi őket hogyan játszanak, amíg neki is akad majd játszótársa. Ezért hát a falhoz sétált és neki vetette a hátát, mivel egy fotelben ülve nehézkes lett volna szemmel tartani az "összecsapást". Ami azt illeti itt és most ő is tökéletesen bele illett a szobába, lévén elég komoran meredt a biliárdasztalra
Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 5 Folder-open

Társalgó
Vissza az elejére 
5 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Földszint-
Ugrás: