Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Yokai Taisen - War of Demons
 
KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

 

 Társoldalak

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Warg Linderoth
Igazgató
Warg Linderoth


Hozzászólások száma : 109
Join date : 2011. Apr. 10.

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Társoldalak   Társoldalak Folder-openHétf. Május 09, 2011 12:31 pm

Ide kerülnek az oldal társoldalai!
Minden játékos szabadon írhat ide és ajánlhatja az oldalát, esetleg azt az oldalt ahol játszik, vagy csak szeretné megosztani velünk. Viszont! Ha itt megjelenik egy oldal társoldalnak, akkor azon az oldalon mi is jelenjünk meg!(Ellenőrzöm!)
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openHétf. Május 09, 2011 3:41 pm

Társoldalak 2nsal8p

Vampires' Night
Köszöntünk a világunkban!


Napjainkban Erdély is épp olyan, mint bármely másik hely. Az elmúlt évszázadok alatt belénk ivódott, hogy: Vámpírok pedig nincsenek! Csakhogy ez a hely, s az itt megbújó maroknyi „ember” csoport, megcáfolja mindezt. Az árny gyermekei ők, miközben minden babonát megcáfolva, mégis csak járnak a napon. Mindnyájan a sötétség gyermekei, s emberek is egyaránt. A sors volt oly kegyes hozzájuk, hogy bár lassan fogyatkoztak, mégis maradt egy esélyük a túlélésre. Eme halhatatlan lények, minden egyes eltelt évvel egyre kegyetlenebbé, durvábbá válnak. Ahhoz, hogy ne őrüljenek bele önnön árnyaikba, szükségük van a fényre. A fényre, melyet számukra csupán egy életpár adhat meg. Egy életpár, kit az emberek között kell keresniük. Őket hívjuk kiválasztottnak, hisz csak ezeknek az embereknek adatik meg, hogy párjuk által átváltozzanak. Így ők is beleolvadhatnak a vámpírok különleges világába.

Létezésüket mindig is titok fedte, olyannyira, hogy még a körülöttük élő emberek sem tudták a kilétüket. Ám eljött a nap, mely mindent megváltoztatott. Egy defenzor felfedezte kilétüket, s innentől kezdve sorra tűntek el az egyébként is aprócska nép tagjai. Bár kilétük még mindig a titkok homályában lapul, nincsenek biztonságban. A vámpírok vezetője, kinek szava szent, üzenetet küldött szét a világba, a népe kóborló tagjainak. Kérte őket, hogy térjenek vissza, s együtt, egy emberként védjék gyermekeiket, asszonyaikat. Kérlelő parancsára lassan, gyűlni kezdett népe megmaradt csoportja, hogy ha kell, vállvetve társaikkal áldozzanak övéikért!

Jöjj hát te is, fedezd fel Erdély titkait! Lépj az emberek közé, s fedd fel az ősi titkokat, légy te is a vámpírok tagja, s keresd a párod, miközben véded a világod. S ha mindez mégsem tetszik, búj egy defenzor bőrébe, s döntsd el magad, ölni, vagy tisztelni kell a kegyes vérszívókat?

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Black Dagger Brotherhood   Társoldalak Folder-openCsüt. Május 26, 2011 5:54 pm

Társoldalak Banner

Caldwell éjszakai sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség vámpír harcosai felesküdtek arra, hogy a vámpírokat megvédik az ellenségeiktől.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Immortals after the dark   Társoldalak Folder-openVas. Jún. 05, 2011 1:42 pm

Egy kedves ismerősöm csinálta az oldalt...Én csak a képszerkesztő vagyok, de gondoltam feldobom ide a linket.

Társoldalak Banner
Vissza az elejére Go down
Sendō Yukari
Admin
Sendō Yukari


Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Nov. 19.

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openVas. Nov. 20, 2011 4:14 pm

Társoldalak Elsbanner

Legyél részese egy olyan FRPG-nek amilyet még sosem láttál.
Egyesíti a High Fantasy-t (mágia, elfek, orkok, törpök, félszerzetek, gnómok, sárkányok) és a Dark Fantasy (vámpírok, vérfarkasok) egy elég érdekes formában.
A világ első látásra tündérmesékbe illőnek tűnik, de hamar rájöhetsz hogy a látszhat csal. A Sötét Középkor sötétebb mint gondolnád. Uralkodók versengenek hatalomért, a "szent Inkvizíció" ártatlanokat éget el máglyán, járványok pusztítanak a parasztok között.
Vajon mit teszel?
Csatlakozol a hős lovagokhoz hogy megmentsd a világot?
Vagy átállsz a démonok és élőholtak oldalára hogy sötétségbe taszítsd a világot? A döntés egyedül a tiéd.


Társoldalak AVPWAR_LOGO2
Aliens vs Predator: War
Újra megnyílt megújult tartalommal az Aliens vs Predator: War!
Első történeti vonalra épülő filmek, könyvek és képregények alapján készült tartalmas Magyarországon legnagyobb e témájú adatbázissal!

Áldozat vagy vadász leszel? Csak rajtad áll!

Az oldal a régi Aliens vs Predator vs Human és az első Aliens vs Predator: War FRPG oldal utódja.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openCsüt. Dec. 15, 2011 1:49 pm

Társoldalak Bannertub
Az Első Magyar Puella Magi Madoka Magica Alapú FRPG
Emberszerű boszik és férfi harcosok is előfordulnak!
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openVas. Jan. 29, 2012 5:51 pm

Társoldalak Mew411
Tokyo Mew Mew FRPG
A híres Mahou Shoujo anime komolyabb stílusban, télies dizájnjal!
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 7:44 pm

Társoldalak Ben_and_his_aliens

Mit tennél, ha bekerülnél egy világba, ahol kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül. A földönkívül lények száma végtelen, legtöbbjük barátságos. Akadnak azonban olyanok, akik hatalomra vágynak, és ezért átgázolnak mindenen és mindenkin. Miattuk jött létre egy titkos szervezet: A Szerelők. Ők azok a békefenntartók, akik az univerzum biztonságáért felelnek. Ám még náluk is nagyobb hatalom van annak a kezében, aki Omnitrix-et birtokol. Így átalakulhat szinte bármilyen formába, és kihasználhatja megannyi életforma erejét és sajátosságát. Csatlakozz te is a Ben 10 világához és legyél világok megmentője, vagy épp eltiprója, ez már csak rajtad áll.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openPént. Márc. 09, 2012 4:06 pm

Társoldalak I_back10

"A szörnyetegek valóságosak, ahogyan a szellemek is. E lények bennünk élnek, és időnként ők győzedelmeskednek."

Hogy mit kínálunk neked?
Egyéni, csoportos játékokat, kalandokat, amik hatással vannak karaktered életére. Vagy kezdj emberként, és játssz ki hogyan lesz belőled más lény. Vágd ki a karaktered ösvényét, ahol számtalan érdekes dologgal találkozhat, tanulhat, és akár szintet is léphet egyes fajoknál. De akár kezdheted is egy adott szintről a játékot, mert semmi sem kötelező. Szabadon választhatod meg,hogy honnan szeretnél indulni, és ha e mellé még jó történet is társul, akkor biztos tiéd az a szint, amit el szeretnél érni.

Hogy fajok közül mit kínálunk neked?
Embereket, akik olyanok mint te, és semmit sem tudnak a körülöttük lévő világról. Indián leszármazottakat, akik kapcsolatba tudnak lépni a szellemvilággal. Farkasokat és leopárdokat, akik ellenségek, de valami még is közös bennük, még pedig az, hogy a vámpírok igényt tartanak a szolgálataikra. A kérdés csak az, hogy a farkasokat is képesek lesznek e az uralmuk alá hajtani.


Nézz be hozzánk, ismerd meg világunkat, csatlakozz és fonjuk együtt a szálakat!
Vissza az elejére Go down
William Wandern
Admin
William Wandern


Hozzászólások száma : 229
Join date : 2011. Jun. 19.

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:21 pm

Társoldalak 209io12

Kód:
http://demonicdance.newfreeforum.com

Ördögi Tánc

Gyere és nézd be New Orleans nyüzsgő városába, ahol a kultúrák megférnek egymás mellett a görögtől ,franciától, indiántól kezdve szinte mindent megtalálsz.
Az emberek tudatlanságban élik életüket a körülöttük igen csak mozgalmas világban, hiszen vadásznak rájuk, de az istenek által elmaradottnak hitt halandók boldog tudatlanságban élik életüket. Az élni vágyó apolliták vérre, és lélekre vadásznak köztük addig, amíg egy vadász őket vadássza le.

Lépj közénk, táncolj velünk, kalandozz akár vadászként, vagy áldozatként, de akár vívhatod a saját harcodat is Katagariai és Árkádiai csoportban, ahol állatként eshetsz neki a másiknak.

Társoldalak 209io12
Vissza az elejére Go down
William Wandern
Admin
William Wandern


Hozzászólások száma : 229
Join date : 2011. Jun. 19.

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 3:20 pm

Társoldalak 41498611

Valaha régen istenek uralkodtak, és hol ajándékot adtak az embereknek, hol elátkozták őket. De minden egyes ajándékkal átok is járt egyben. De a legnagyobb átkot egy férfire mondták ki, és maguk se tudták mi lesz tetteik következménye. A férfi az átok hatására furcsa változáson ment át, sereget toborzott, hogy bosszút álljon. Így az átokkal szemben ajándékot kaptak az emberek az állatoktól, ezáltal képessé váltak farkassá, és leopárddá változni, a harc pedig elkezdődött.

A vámpírt ősi sírjába zárták , majd sok év telt el fölötte, míg ott porosodott, és a tudatlan emberek ki nem szabadították onnan. A vámpír úr kiszabadulása után lecsapott az őt őrzőkre, és uralma alá hajtotta őket, majd gyermekeket hozott létre, akik szintén gyermekeket hoztak létre, és elterjedtek a világon.

A farkasok szabadok maradtak akkor, most pedig a boszorkányokkal vállvetve azon fáradoznak, hogy újra börtönébe zárják a vámpírt, hogy elkezdhessék megtisztítani a Földet a fajtájától, és hogy a leopárdok újra szabadon élhessenek, ne kelljen a vámpírok kénye kedve szerint élniük, védeniük őket.

Döntsd el te, hogy átok vagy áldás e a hold fénye!
Moonlight Curse and Blessing vár rád

Vissza az elejére Go down
Aono Tsukune
Admin
Aono Tsukune


Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 24.
Age : 34

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openPént. Jún. 01, 2012 7:06 pm

Sziasztok!

Aki szereti a Fairy Tail nevezetű sorozatot, annak a következő oldalt tudom ajánlani:
http://earthlandfrpg.hungarianforum.com/

Földvilágon játszódik az oldal, azonban a sorozat eseményeihez semmi köze. A világban mindenki egy mágust alakít, aki lehet céhes, független, vagy törvényen kívüli.

Jelenleg még nagyon előrehaladott állapotban van, de hamarosan komoly fejlesztések mennek rajta végbe és válik egyre jobban játszhatóvá. Később pedig különböző rendezvények teszik majd egyre élvezetesebbé a karakterek életét Smile
Vissza az elejére Go down
https://yokaitaisen.hungarianforum.net
Natria Hamachi
Diák
Natria Hamachi


Hozzászólások száma : 238
Join date : 2011. Apr. 11.
Age : 34
Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openHétf. Nov. 18, 2013 2:09 pm

Társoldalak 1088889-20130629-lYOKPy

Két életforma, az Ember és a Kriptid harcol egymással egy bolygó sorsáért. Csatlakozz hát, és harcolj Benope elfoglalásáért, vagy annak megakadályozásában! Lehetsz fejlett technológiát használó Emberként egyedi fegyverrel rendelkező Tudós, saját robotját irányító Gépész, vagy láthatatlanná váló Bérgyilkos, netalán a varázslat és hit világában élő Kriptidként a Fény erejével gyógyító Pegacorn, a Tűzzel égési sebeket okozó Drekain, vagy a Sötétséggel életet elszívó Denevérmacska! Amik várhatók: Egyedi küldetések, felfedezésre váró katakombák, többféle választható Kriptid alfaj! Te melyik oldalra állsz?

http://mystery-world.hungarianforum.net
Vissza az elejére Go down
Aono Tsukune
Admin
Aono Tsukune


Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 24.
Age : 34

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-openKedd Jan. 02, 2024 10:07 pm

Vissza az elejére Go down
https://yokaitaisen.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Társoldalak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társoldalak   Társoldalak Folder-open

Vissza az elejére Go down
 
Társoldalak
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Játékon kívül :: Csevegő-
Ugrás: