Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Rayn Delaver szobája

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

Hozzászólások száma : 234

Rayn Delaver szobája Empty
TémanyitásTárgy: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openCsüt. Ápr. 14, 2011 7:41 pm

Ősszintén nem szívesen tértem vissza az iskolába, de Aryaért mindenre képes voltam. Csak miatta takarítottam ki a szobát és tanultam meg kissé gitározni. Igaz basszus gitár volt, de azt mondta egyszer, hogy jól nézne ki a kezemben egy ilyen. Ezért miután végeztem a takarítással bele is kezdtem a hurok pengetésébe.
-Szóljon a banzájn.
*https://www.youtube.com/watch?v=AA1xa51n72E
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:08 pm

Az első nap újra az iskolában, és pár napja nem is találkoztam Raynnel, és már nagyon hiányzott. Így miután elfoglaltam a szobámat gyorsan kicsomagoltam, vagy inkább csak kidobáltam mindent a táskámból, és gyorsan átöltöztem valami szexi ruciba, és persze a ruha alá meglepi fehérneműbe.
Amilyen gyorsan csak tudtam már rohantam is Rayn szobája felé, csak az ajtó előtt fékeztem be. Hallottam, hogy gitározik, így lassan nyitottam ki az ajtót és először csak a lábamat dugtam be az ajtón, majd szépen betáncikáltam, és megálltam előtte.
- ne hagyd abba, szeretem hallgatni, ahogy játszol - mosolyogtam rá, majd odaültem mellé az ágyra, a lábaimat magam alá húztam, és néztem, figyeltem őt ahogy játszik.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:19 pm

Gitározás közben észre vettem, hogy nyilik az ajtó el is akadt a lélegzetem amint meg láttam egy lábat ott. De amint Arya lépet be a szívem is meg tudot volna állni olyan gyönyörü volt, hogy ott haltam volna meg a boldogságtól.
-Ó Arya nálad gyönyörübb lányt sosem láttam.
Mondtem némi zavartsággal majd kérte, hogy folytassam a gitároást ezért valami jó kis számot próbáltam el játszani neki.
https://www.youtube.com/watch?v=A7pFIUlRru4&feature=related
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:44 pm

Egy darabig még hallgattam, majd elpirultam a bók hallatán. Hát igen, Rayn ilyen hatással van rám, és még sok másféle hatással.
- Add azt most nekem ide szépen - mosolyogva elvettem tőle a gitárt, ha hagyta és a helyére állítottam, majd szépen átvettem a helyét Ryan ölében.
- hosszú volt ez a pár nap, tudsz róla? - néztem rá kíváncsian, majd begyűjtöttem végre gy üdvözlő csókot tőle.
- mikor érkeztél meg? - kíváncsiskodtam tovább.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:47 pm

Hgatyam, hogy el vegye a gitárt majd a csak néztem az ta formás kis fenekét amit a gitárt a helyére tetet. vissza felé is legeltetetm rajta a szemeimet majd mikor az ölembe ült átkaroltam.
-Nem is tudod milyen hosszú volt. Olyan volt mint egy örökké valóság vagy még annál is rosszabb.
Hosszan meg csókoltam alig akartam elereszteni.
-Nem túl rég óta talán tíz perce esetleg több. De inkább mesélj, hogy van az én sexi tündérkém?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:54 pm

- azért annyi nem volt - kuncogtam el magamat az ölében, majd szépen szembefordultam vele, mert úgy sokkalta kényelmesebb volt.
- az tényleg nem túl sok, akkor majd nem egyszerre jöttünk, csak én még pakolásztam is kicsit a szobámban, meg egyebek - mosolyodtam el titokzatosan, és kicsit közelebb húzódtam hozzá.
- hm, nézzük csak. Azt hiszem leginkább magányosan, mert hiányzott neki a sárkánykája minden téren, és és és nem is tudom-nevettem el magamat , majd egy lendülettel hanyatt döntöttem az ágyon.
- és te hogy vagy kicsi sárkány?
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 6:59 pm

Már a mosolyát látva is tudtam, hogy jó napom lesz most már. Már az sem érdekelt ha az iskolát meg rángatja egy föld rengés csak az volt a fő, hogy Arya velem van. Egy lendülettem hanyat döntött mint egy ágat persze nem szabadkoztam.
-Most, hogy itt vagy egészen jól.
Kezét meg fogva magamhoz húztam majd átkarolva a derekát meg csókoltam. nyelvemmel hosszan simogatatm az ő nyelvét és csak lassan eresztettem el.

A hozzászólást Rayn Delaver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 15, 2011 7:09 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:04 pm

Kuncogva döntöttem el őt, és nem nagyon tiltakozott a dolog ellen. Miért is tiltakozna, nincs rá oka.
- csak egészen jól? - néztem rá kicsit durcásan. persze csak játszottam a dolgot, mert nem voltam az. Ahogy elkapta a derekamat felsóhajtottam, majd összeforrasztottuk az ajkunkat. hosszan, és egymást ízlelgetve vívtuk a kis csókcsatánkat, aminek nem igazán akartam véget vetni, de lassan még is eleresztettük egymást.
- kérhetek ebből még egyet? - mosolyodtam el, majd válasz nélkül is lecsaptam az ajkára. hosszúra nyújtottam a csókot, amennyire csak tudtam.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:12 pm

-Nos valójában több mint jól egyszerüen csodásan érzem veled magam.
Hosszan csókoloztunk majd kért Arya mmég egyet.
-Csak egyet? Adog vagy ezret.
Mondtam és hosszan meg csókoltamközben egyik kezemmel a derekát tartottam másikkal a fenekét simogattam.
-Tudom, hogy gyakran mondom, de még mindig úgy érzem, hogy te vagy az egyetlen akit igazán szeretni tudok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:15 pm

- ezt örömmel hallom - mosolyogtam, majd jöhetett az újabb csók követelés, amit nem röstellt viszonozni.
- akkor kérek még kifulladásig - nevettem el magamat, majd ahogy csókolóztunk még közelebb húzódtam hozzá, hogy immár teljesen hozzá préselődjek.
- akkor szeress - haraptam meg finoman az ajkát. Közben azon gondolkodtam, hogy mikor kellene vele megbeszélni a dolgokat. Nem akarok anélkül belevágni, hogy ne kérnék tőle engedélyt, vagy hogy ne tudjon róla.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:19 pm

Újból és újból meg csokoltam és ahogy gyre jobba nhozzám préselödöt annál jobba néreztemteste melegét magamon. Parfüm illatától és szépségétől rózsazsínben tudtam látn ia világot ezért gyengéden meg fogtam a kezét és meg pusziltam azt. Majd újból csók követtkezett és bele harapot az ajkamba, de valami furcsa volt a csókan mintha kissé bátortalan lenne.
-Mi az valami baj van?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:24 pm

Túl jól ismer már azt hiszem, így kiszúrja , ha valami nincs rendjén. Azt hiszem jobb előbb túl esni a dolgon, akkor is ha haragudni fog.
- tudod ez alatt a pár nap alatt gondolkoztam, és azt hiszem csak egy mód van arra, hogy kiderítsem tényleg te vagy az igazi a számomra - itt elnyeltem a mondatot, mert nem tudtam hogyan folytassam.
- Az tudom hogy szeretek veled lenni, és hiányzol nekem, és őrület, amit velem tudsz művelni, de tudni szeretném, hogy mit is érzek irántad. így szeretnék engedélyt kérni tőled arra, hogy .... - nem tudtam most tovább folytatni, csak ültem az ölében, majd megint lekaptam, és mindent bele adtam most ebbe a csókba.
- szóval, le szeretnék mással is feküdni, férfival - nyögtem ki a csók után.
-azt hiszem ez mindent eldöntene köztünk ,de anélkül nem akarom, hogy ne tudj róla, vagy ne enged meg - csak néztem és az arcát fürkésztem, hogy vajon mit fog szólni a dologhoz. az már biztos hogy nem lesz odáig érte.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:38 pm

Csendben hallgattam Aryat és már már azt hittem, hogy egy képességét szeretné ki próbálni rajtam. A legnagyobb örömmel mentem volna bele így a csókját is viszonomzatm. De mikor meg emlitetet, hogy másik fiúval szeretne le feküdni egy világ omlott össze bennem.
-Valóban úgy érzed, hogy erre szükség van? Talán a te szíved nem tudja mit és kit kell szeretni, de az eszed biztosan. Lehet, hogy nem n vagyo ka legjobb férfi a világon, de szeretlek egyszerüen meg örülök érted. Ha nem lennél velem it sem lennék. Már rég itthagytam volna az iskolát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:43 pm

- nem tudom, csak szükségét érzem. - válaszoltam szomorúan.
- nem tudom melyik részem mondatja ezt velem, mert tényleg ragaszkodom hozzád, és hiányzol , ha nem vagy mellettem, de egyszerűen nem tudok eligazodni az érzéseimen. Lehet hogy nem is menne a dolog másik fiúval vagy ha igen, akkor nem is élvezném annyira mint veled. tényleg nem értem magamat és az érzéseimet sem - teljesen elszomorodtam, mert tudom hogy most csalódást okoztam neki, így ha engedett ,akkor kimásztam az öléből és összehúztam magamat picire az ágyon. Magamhoz öleltem a párnát, és csak bambultam magam elé.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openPént. Ápr. 15, 2011 7:49 pm

Most nem tudtam mit mondani Aryanak, nem tudom mi járhatot a fejében, de az én szívemet ezzel meg sebezte. Bár zavaiban lehet, hogy volt valami ami reményt adot ezért fel ültem és gyengéden átöleltem.
-Ha valóban ezt szeretnéd engedélyt adok bár nem számít ha erre sincs szükség. Mindne esetre szeretném tudni, hogy ha még is hozzám húz a szíved akkor.
El kezdtem kotorászni a zsebemben majd elő vettem egy dobozkát.
-Akkor lennél-e az én feleségem?
Ki nyitottam neki a dobozkát, hogy meg mutassam neki mi vár rá. http://www.ekszerek.eu/wp-content/uploads/2010/11/11304.jpg
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openSzomb. Ápr. 16, 2011 2:16 pm

Nem tudtam, hogy most mi tévő legyek. annyira új nekem ez a dolog, és annyira ismeretlen is számomra. Ráadásul zavarosan kezdett beszélni, legalább is számomra,és nem is értettem, hogy mit szeretne mondani, vagy kérdezni. Kíváncsian, és zavartan pillogtam rá, majd elállt a lélegzetem a gyűrűt meglátva. ráadásul szédelegni is kezdtem, még szerencse, hogy feküdtem.
- Rayn ... - csak ennyit sikerült ekkor kinyögnöm, majd csak néztem ő rá, a gyűrűre és végül magam elé. Nem tudom mennyi idő telhetett el, amíg meg nem szólaltam, de ez alatt gondolkodtam a dolgokon, hogy mi is lenne jó. Azt már biztos hogy Rayn tényleg szeret.
- Rayn tudod,hogy mi vagyok, nekem a testem a fegyverem és a képességeim, succubus vagyok, így bármikor bevethetem magamat, és van hogy ilyenkor átesem néha a ló túloldalára. Gondold ezt át kérlek, és ha így is elfogadsz, akkor igen, hozzád megye. De tényleg csak ekkor. Nem mindig tudok magamnak vagy a testemnek parancsolni, ezért is vagyok itt részben -mondtam neki őszintén, majd csak figyeltem, mert most nem tudom mit is mondhatnék még neki.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openSzomb. Ápr. 16, 2011 3:51 pm

Meg hallgatatm a válaszát amiben végül is igen mondot nekem.
-Arya tudod, hogy már el fogadtam, hogy mi is vagy valójában. De te is tudod, hogy boldoggá tudlak tenni amikor rád tör a vágy. Azt is tudd, hogy nem bánom ha néha lányal vagy. Amíg velem vagy és boldog vagy addig én is boldog vagyok. Nálad jobba nnem szeretek senkit és csak is érted vagyok képes esetleg más lánnyal is lenni. De azt sem azért teszem, mert ő szebb vagy jobb nálad. hanem mert rá kérsz. nekem te vagy a legfontosabb. Tudod, hogy így an és, hogy eddig is mindig boldoggá tettelek. De ha úgy érzed még valóba nnem álsz rá készen akkor ha akarod várok még egy kicsit.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 7:33 am

- tudom, hogy elfogadtál, ahogy azt is hogy mindent megtudsz nekem adni - odahúzódtam mellé, és kezem az ágyékára tévedt, ahol finoman simogatni kezdtem őt.
- de azt is tudod, hogy mennyire fiatal vagyok még, és tapasztalatlan -kezdtem csókolgatni a nyakát közben.
- hozzád megyek, mert szeretlek, de akkor állapodjunk meg abban, hogy csináljuk másokkal is, úgy hogy mind ketten ott vagyunk, és csak veled csinálom gumi nélkül. így jó lesz? - suttogtam a fülébe, de közben már kigomboltam a nadrágját, és becsúsztattam a kezemet.
- készen állok, legalább is az eljegyzésre, az esküvő pedig még rá ér- addig kitapasztaljuk, hogy megy másokkal is a dolog, de most csak veled akarok tapasztalni - hosszan megcsókoltam, és lassan kezdtem mozgatni a kezemet a férfiasságán.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 9:36 am

-Ugyan a fiatalság nem hátrány. Nem mintha öregebben nem tetszenél félre ne ért.
Szabadkoztam közben az ujjára húztam a gyűrűt mivel igent mondott nekem.
-Rendben van, de ha fiúval vagy azt nem szívesen nézném, mert nem tudnám meg állni, hogy szénné ne égessem. Ha lánnyal vagy szívesen végig nézem és ha kell be szállók, de csak akkor leszek egyedül másik lánnyal ha komolyan akarod. De velük nem leszek túl finom.
Csókolózni kezdünk ahogy keze a farkamat simogatta és úgy tettem a kezem a mellére és lágyan meg simogattam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 9:47 am

-szóval nem tetszenék idősebben? - kérdeztem nevetve és szépen kibontogattam a nadrágjából a lényeget, hogy kényelmesen hozzá férjek.
- majd megoldjuk, akkor valahogyan, ha más nem elküldelek csajozni addig - kuncogtam bár tudom,hogy számára ez egyáltalán nem nevetséges dolog, de majd csak megemészti valahogy a dolgot. Ha más nem akkor keresek tanárokat, és akkor tényleg oktatásról lesz szó, és nem arról,hogy élvezetből fekszem le valakivel.
- ha szeretnéd az első ilyen lányos dolog lehet a szobatársammal is - néztem fel rá, majd felsóhajtottam, ahogy megsimogatta a mellemet.
- a ruha alatt van neked valami meglepetés, direkt neked vettem fel - kacsintottam rá, majd kivillantottam egy tűzpiros melltartó pántot.
- remélem fog tetszeni - gyors megcsókoltam, majd odahajoltam az öléhez, és finoman kényeztetni kezdtem becsesz szerszámát. Eleinte csak csókolgattam, majd szépen nyalókázni kezdtem vele.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 9:56 am

-De hogy nem. Te minden korban gyönyörűen néznél ki.
Nevetésétől kicsit el mosolyodtam és tovább simogattam a mellét.
-Ha valóban ezt szeretnéd felőlem rendben.
Meg pillantva a piros melltartót átöleltem és meg csókoltam.
-Köszönöm az ajándékot, de tudod, hogy attól vagyok amikor veled lehetek. Tovább simogattam a mellét ahogy a szerszámommal kezdet foglalkozni. Puha ajkától azonnal merevvé vált és ahogy nyalogatni kezdte umm olyan érzést le sem lehet írni. Kezemet a fenekére tettem és simogatni kezdtem.
-Imádom a sexy fenekedet olyan jó puha és feszes. Imádom amikor ajkaiddal kényeztetsz. Tested minden porcikáját imádom nem tudok be telni velük. Remélem idén indulsz a szépség királynő választáson. Biztosan nyernél és pedig büszkén állhatnék melletted.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 10:10 am

- ez finom - beleharaptam az ajkamba, ahogy tovább simogatta a mellemet.
- örülök, hogy tetszik. kíváncsian várom, hogyan szabadítasz majd meg tőle - nevettem el magamat, majd tovább folytattam a kényeztetését. De alig tettem meg az első pár mozdulatot, már keményen állt.
- látom valaki kívánós - felnéztem rá mosolyogva, majd kicsit pucsítottam, hogy még feszesebb legyen a fenekem neki.
- én is imádom minden részedet- csókokkal kezdtem szépen felfelé haladni a testén, és megszabadítani a pólójától.
- hol szeretnéd majd csinálni, és hogyan? szeretném most rád bízni magamat, hiszen jó ideje nem voltunk együtt, ráadásul már így is boldoggá tettél engem. - kibújtattam őt a pólóból teljesen, és a kezem pedig visszatért a férfiasságára.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 10:16 am

Kicsit á csaptam a fecc kedvérét a fenekére de aztán meg is simogattam.
-Hát nekem bárhol jó ahol neked is. De ha szeretnéd fel ültetlek az asztalra.
Le vetet az ingemet és pedig el kezdtem le segíteni a pólóját és melltartóját.
-A hogyan is lehet amilyet szeretnél. Lehetek finom, de lehetek erős gyors vad. Én mindig boldoggá foglak tenni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 10:24 am

- hééééé -nevettem el magamat, és hanyatt löktem az ágyon.
- nekem is jó lesz bárhol és bárhogyan, de akkor kezdjük az ágyon - mondtam mosolyogva, majd lecibáltam róla a nadrágot.
- és most először finoman, mert már nagyon hiányzol nekem - suttogtam ajkaiba,amikor kibújtatott a ruhából. Elfoglaltam a helyemet rajta 69 pózban, és tovább folytattam a kényeztetését.
Rayn Delaver
Diák
Rayn Delaver

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 10:29 am

Hagyat lökött az ágyon majd le cibálta a nadrágom.
-Te is hiányoztál nekem.
Finoman meg csókoltam, majd segítettem le venni a ruháit. Ezután 69 pózba helyezkedett így meg csodálhattam csupasz punciját.
-Még mindig csoda szép és illatos.
Kuncogtam majd finoman meg csókoltam a punciját. A csókot követve lágyan simogatni kezdtem a nyelvemmel, hogy fel izgassam.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rayn Delaver szobája   Rayn Delaver szobája Folder-open

Rayn Delaver szobája
Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Rin és Alice szobája
» Hayate szobája
» Mia szobája
» Asako szobája
» Angela szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: