Belépés

Elfelejtettem a jelszót!

Keresés

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Aichi Tomoko szobája
Yesterday at 11:00 pm by Aichi Tomoko

» Chat
Yesterday at 6:55 am by Aono Tsukune

» Szavazás: oldal "reform"
Kedd. Máj. 15, 2012 4:48 am by Kemono no Kasai

» Mika és még valaki szobája
Vas. Máj. 13, 2012 6:56 am by Fujiko Mika

» Hiányzások
Vas. Máj. 13, 2012 2:42 am by Haley Torres

» Victorique Blosbeville szobája
Szomb. Máj. 12, 2012 12:25 am by Rayn Delaver

» Hana Ikumi szobája
Csüt. Máj. 10, 2012 3:34 am by Mitsui Yua

» Zene
Pént. Máj. 04, 2012 2:51 am by Vash

» Játékostárs kerestetik
Csüt. Máj. 03, 2012 10:15 am by Chou Atsumi

Takumi titkai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Takumi titkai

Témanyitás by Takumi on Csüt. Aug. 18, 2011 10:37 pm

[Pancsolás a kádban (A hajszín miatt ne kötekedj!)]

Egy elveszett szívet, csak egy másik elveszett szív képes megérteni...
(Takumi)

Secondhand Serenade - Fall For You

Valóság lenne tán, vagy csupán a képzelet szüleménye az, hogy Nana és én ikertestvérek vagyunk? Őszintén és tiszta szívemből örülnék, ha mindez csakis az én fantáziám szüleménye lenne. Ha a tükörbe nézek nem csak magamat, hanem őt is látom azzal a hosszú hajjal és utánozhatatlan mosollyal az arcán.
Apa és anya a kezdettől tudhatta volna már, hogy ha nem egyetlen egy 'gyereket' vállalnak akkor abból valami rémes dolog fog keletkezni.
Igazság szerint, hogy ők ketten mit gondolnak rémesnek azt nem szeretném tudni. Nanával nem közös a vérünk, csak a véletlen ostoba színjátéka az, hogy hasonlítunk.
Hogy mik történtek ma? Felkeltem elmentem az órákra és egy liba megszólított.
Persze én azonnal ott hagytam, szóval még a nevét sem tudom. Hogy azok után mik történtek hosszú lenne elmondani.
Fürdőztem egyet Nanával, szokás szerint hűn védtem a saját épségem attól, hogy vetkőzés közbe lásson. Egyszerűen neki nincs ingyen sztriptíz mint nekem.
Ja amúgy csókot is loptam tőle! Hogy már a szűzesség elvesztést ne is említsem a nap tökéletesnek bizonyult. Bizonyára örök hűséget kell majd fogadnom neki, a szívemet börtönbe zárom, a kulcsot mely kiszabadítaná eldobom. Nem mintha más lehetőségem lenne a szerelemre, hiszen nekem senki sem képes megfelelni rajta kívül.
Bár én mégis csak egy esetlennek és gyengének érzem magam. Az az erő amim tényleg van olyan semmisnek tűnik Nana mellett, hogy az kibeszélhetetlen.
Azt mondják az ördög mindig ott áll mellettünk és vár, hazug szavakat suttog nekünk és elcsábít. De mi van akkor ha mi magunk vagyunk azok az ördögök? Tán minket is képes elcsábítani valaki? Mindezek a nagy szavak jól esnének ha hozzám tartoznának, de nem. Az atyám tanítása szerint cselekszem, egy két dolgot leszámítva. Az ő paklijában egyáltalán benne sem volt az, hogy együtt leszek 'úgy' Nanával. Szerinte én egy szőke hajú és zöld szemű libába leszek majd szerelmes. Majd meglátjuk! A holtak lelkei lesznek a tanúim, hogy én csakis kék szeműbe fogok beleszeretni. De maradjunk meg Nanánál, ő a biztos és a leglehetségesebb személy a feleség posztra.
Halott és átkozott leszek, ha nem őt veszem el feleségül. Nincs az ember ami megállíthatna majd. Az erőm egy nap hatalmas lesz és mindent elpusztítok majd ami csak az utamba kerül. Nanáért és a boldogságért bármit megteszek. Sőt gyilkos is leszek ha kell!

Takumi

Hozzászólások száma: 29

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics